(©MN Press)
(©MN Press)

Nemanja Mihajlović potpisao za Borac

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.06.23. | 13:49

„Dogovorili smo se za pet minuta, ambicije su nam se poklopile“, kaže nekadašnji igrač Partizana

Kada je u oktobru prošle godine potpisao za dobojsku Slogu, javnost u BiH je bila iznenađena činjenicom da je nekadašnji najtalentovaniji klinac u Srbiji došao u Premijer ligu. Ipak, poslednjih godina karijera Nemanje Mihajlovića krenula je silaznom putanjom, pa je odlučio pokušati oživeti je na BiH terenima.

Posle uspešne polusezone u dobojskom premijerligašu, u kojoj je izboren opstanak, nekadašnji krilni igrač Partizana i Herenvena karijeru će nastaviti u Borcu iz Banjaluke.

Izabrane vesti

Mihajlović će biti prvo pojačanje klupa iz Platonove za narednu sezonu. 

"Drago mi je što sam stigao u banjalučki Borac. Čuo sam samo reči hvale i za klub i za grad, tako da verujem da ću se vrlo brzo uklopiti. Dogovorili smo se za pet minuta, ambicije su nam se poklopile. Znam da Borac svake sezone juriša na trofeje, tako da želim da pomognem u ostvarivanju svih ciljeva. Motivisan sam i željan da pokažem sav svoj kvalitet", rekao je Mihajlović za Mondo

Nemanja Mihajlović je kao talentovani klinac beogradskog Rada prešao u Partizan kao zalog za budućnost. Dres crno-belih nosio je u sezoni 2016/17, kada je sa svojih 20 godina pokazivao raskošan talenat. Usledio je transfer u holandski Herenven, a potom i odlasci u poljsku Arku, te turske Boluspor i Balikesirspor. Pre Sloge, kratko je nastupao i za subotički Spartak. 


tagovi

Nemanja MihajlovićBorac Banja Luka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara