Nemanja Petrović za dom zdravlja u Mladenovcu: Fudbaleru TSC-a priznanje za najboljeg u 32. kolu Mozzart Bet Superlige

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.05.23. | 16:00

Junak pobede nad Čukaričkim uz heroje iz zdravstva

Maestralna igra, sjajni golovi i još bolje asistencije nižu se od početka Mozzart Bet Superlige. Za prikazano fudbalsko umeće iz kola u kolo kompanija Mozzart nagrađuje najbolje fudbalere. Ove nedelje nagrada za igrača 32. kola stigla je na adresu Nemanje Petrovića fudbalera TSC-a koji se upisao na listu najboljih i samo potvrdio da je humanost sinonim Mozzart Bet Superlige.

Nagradu kompanije Mozzart u iznosu od 50.000 dinara prosledio je za dom zdravlja u Mladenovcu, herojima koji su odmah ukazali pomoć povređenima posle tragedije koja je zadesila sela u ovoj opštini.

Izabrane vesti

"Humanitarna aktivnost kompanije Mozzart je donela posebnost ovogodišnjem šampionatu. Dobijamo priliku da nekome pomognemo i da naše dobre igre zaista ostanu upamćene. Hvala na ovoj inicijativi koja je vrlo zapažena medju fudbalerima i daje nam dodatni motiv za dobre igre koje nas očekuju u velikoj završnici", istakao je fudbaler TSC-a.

Do kraja Mozzart Bet Superlige ostalo je još samo tri kola. Osim nagrade za igrače meseca i kola, kompanije Mozzart nagradiće i najboljeg igrača domaćeg šampionata koji će dobiti priliku da svoju nagradu uputi na adresu pojedinca, humanitarne organizacije ili udruženja kojem je pomoć potrebna.



tagovi

igrač kolaIgrač kola Mozzart Bet SuperligeMozzart Bet SuperligaNemanja PetrovićTSC Bačka Topola

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara