Mesi (AFP)
Mesi (AFP)

Nemanja Radoja iz prvog reda gledao Mesijev šou u Kanzas Sitiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.04.24. | 04:57

Sjajna asistencija i spektakularan gol Argentinca u pobedi koju je Interu iz Majamija doneo Luis Suarez

Propuštao je Lionel Mesi zbog povrede utakmice od sredine marta zaključno s početom aprila, ali otkako se vratio na teren, Argentinac se ne zaustavlja. Po povratku gol Koloradu u MLS-u, zatim asistencija protiv Montereja u četvrtfinalu KONKAKAF lige šampiona, a noćas šou u Kanzas Sitiju koji je iz prvog reda gledao, bez ikakve mogućnosti da ga spreči, srpski fudbaler Nemanja Radoja.

Sudar na Erouhed stadionu bio je rezultatski prilično neizvestan (2:3), ali više od pobedonosnog gola Luisa Suareza iz 71. minuta, pamtiće se potezi Leovi potezi iz ranije faze meča. Prvo asistencija za Paragvajca Dijega Gomeza iz 18. minuta koju je Radoja ispratio sa metar rastojanja od, po mnogima najboljeg fudbalera svih vremena, a zatim i golčina s početka drugog dela.

Izabrane vesti

Asistencija je poslužila da se neutrališe vođstvo domaćina, a majstorski udarac iz 51. minuta doneo je preokret ekipi sa Floride. Savršena tehnika Mesija, kao u najboljim danima i gol kojim se Argentinac izjednačio sa Dejanom Joveljićem po broju ovosezonoskih prvenstvenih golova (5). I tu je Radoja imao maltene karte za prvi red, da mu ne promakne mini remek-delo umetnika.


Strelac prvog gola na meču Erik Tomi, sedam minuta kasnije ponovo je pogodio izjednačivši na 2:2, ali je pomenuti Gomez nakon krađe lopte idealno poslužio Suareza na drugoj stativi, a Urugvajac rutinski došao do šestog pogotka.

Tabela kaže da je Inter lider istočne konferencije, ali da Njujork Red Buls i Kolambus imaju priliku da ga preskoče.



tagovi

Inter MajamiLionel MesiLuis Suarez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara