Nemanja Radonjić (©Star sport)
Nemanja Radonjić (©Star sport)

Nemanja Radonjić neće 'preko bare', odbio trogodišnji ugovor iz Amerike

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.24. | 15:31

Srpski reprezentativac želi da ostane u Evropi

Sa Torinom je praktično završio, ali još Nemanja Radonjić nije pronašao klub u kojem će igrati tokom drugog dela sezone pošto je odbio konkretnu ponudu iz Amerike.

Pisali su italijanski mediji prethodnih dana da je San Hoze zainteresovan za brzonogo srpsko krilo, a novinar sa Čizme Nikolo Skira navodi da se nije sve završilo na pukom interesovanju, što potvrđuje i torinski Tutosport.

Izabrane vesti

Štaviše, klub iz Kalifornije bio je vrlo konkretan i prema informacijama pomenutog izvora dogovorio sa Torinom Radonjićev dolazak za 3.500.000 evra, ali nije dobio potvrdan odgovor bivšeg fudbalera Crvene zvezde. Nemanja je navodno odbio trogodišnji ugovor, koji su mu ponudili čelnici San Hosea, jer namerava da ostane u Evropi.

No, ostanak u Evropi ne podrazumeva i ostanak u Torinu. Radonjić je odlučio da u drugom delu sezone promeni sredinu i ode u klub koji će mu omogućiti da igra standardno kako bi pokušao da se izbori za mesto u reprezentaciji Srbije za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Uz San Hoze, interesovanje za Srbina, koji je od osmog kola do danas odigrao samo 26 minuta u Seriji A, pokazali su Monca i Salernitana, mada prvopomenuti klub ne namerava da izjednači ponudu američkog. Navodno je i Majorka jedna od opcija.


tagovi

Serija ANemanja RadonjićSan Hoze ZemljotresiMoncaTorinoSalernitana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara