©MN Press
©MN Press

Nemanja Stevanović na golu Partizana

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.07.23. | 13:00

Miljenik publike crno-belih čuva mrežu Parnog valjka u Bačkoj Topoli

Aleksandar Popović je otputovao u Slovačku gde će nakon medicinskih pregleda i zvanično zadužiti dres Dunajske Strede, pa će mesto startnog čuvara mreže u Humskoj sad i zvanično preuzeti doskorašnji čuvar mreže Apolona iz Limasola, Aleksandar Jovanović. Međutim, kako saznaje Mozzart Sport, nekadašnji reprezentativac Srbije propustiće start Mozzart Bet Superlige zbog prehlade, pa će u subotu u derbiju u Bačkoj Topoli (21.00, AP1) na golu crno-belih stajati Nemanja Stevanović.

Stevanović je ušao u osmu godinu boravka u Partizanu, u koji je stigao iz Čukaričkog na leto 2016. godine. U međuvremenu je išao na pozajmice u Teleoptik, Rad i Čukarički, a može se reći da je proteklih godina postao jedan od miljenika publike crno-belih. Iskusni čuvar mreže je ušao u poslednju godinu ugovora sa crno-belima, a u prošloj sezoni je zabeležio 10 nastupa u svim takmičenjima.

Izabrane vesti

Šef stuke Partizana, Igor Duljaj je tokom pripremnog perioda delio minutažu golmanima, ali je bilo jasno da će Aleksandar Jovanović biti glavni izbor ove sezone. Nekadanji golman Rada i Radničkog iz Niša, tokom karijere je branio i za danski Orhus, španske klubove Uesku i Deportvo, a Partizan ga je doveo iz Apolona iz Limasola za obeštećenje od 450.000 evra.



tagovi

Nemanja StevanovićAleksandar Jovanović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara