Ajntraht (©Reuters)
Ajntraht (©Reuters)

Nemci procenjuju: Kostić će ostati u Ajntrahtu

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.04.21. | 21:03

Priča se da Filip zida kuću u Frankfurtu

Veliki lomovi će se desiti na kraju sezone u Ajntrahtu. I to na kraju sezone u kojoj će možda ostvariti istorijski plasman u Ligu šampiona.

Sportski direktor Fredi Bobić odlazi, čovek koji je verovatno najzaslužniji za veliki uzlet Ajntrahta i na rezultatskom i na finansijskom planu. Odlazi i trener Adi Hiter, koji je na terenu skovao moćnu ekipu i pravio sjajne rezultate.

Izabrane vesti

Najveća je enigma šta će biti sa igračkim kadrom. Luka Jović se vraća u Real Madrid kad mu istekne pozajmica, a „zlatna koka“ za prodaju ovog leta biće Andre Silva, prvi strelac kluba, za kojeg već ima mnogo interesenata.

Portali Gol i SPOKS bavili su se analizom statusa ostalih igrača Ajntrahta i procenjivali ko je bliži odlasku, a ko ostanku u klubu. Što se tiče najboljeg asistenta ekipe, srpskog reprezentativa Filipa Kostića, za njega veruju da će i sledeće sezone nositi dres crvenih Orlova.

Kostić igra fantastičnu sezonu i zbog toga će sigurno biti dosta interesovanja top klubova za njega. Ali, Kostić i dalje vidi sebe u Ajntrahtu. Kruže glasine da je Srbin, koji je u klub došao 2018. iz Hamburga, počeo i da gradi kuću u Frankfurtu“, piše Gol.

Nemci procenjuju da od bitnijih igrača Ajntrahta još samo Ajmen Barkok bi mogao da ode iz kluba ovog leta.

Što se tiče Dejana Joveljića, koji je na pozajmici u austrijskom Volfsbergeru, status će mu zavisiti od novog trenera. Plan koji su imali Bobić i Hiter je bio da se Joveljić vrati ovog leta i zauzme mesto u timu Ajntrahta, ali sada je sve otvoreno. Mladi srpski napadač bi trebalo makar da prođe pripreme u timu iz Frankfurta, da proba tu da se izbori sa konkurencijom.


tagovi

Filip KostićAjntraht FrankfurtBundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara