Ajmen Abdenur
Ajmen Abdenur

Nemoj da dolaziš na prozivku, produži odmor i nađi novi klub

Vreme čitanja: 1min | ned. 07.07.19. | 23:30

Jasna poruka iz Valensije Tunižaninu Abdenuru koji joj zadaje probleme

Valensija i dalje nema pojma šta će sa Ajmenom Abdenurom. Iskusni Tunižanin ima još jednu godinu ugovora na Mestalji, ali tamo na njega ne računaju ni za sledeću sezonu pa su mu danas saopštili da ne dolazi na prozivku već da uživa u odmoru.

Zapravo, savet iz Valensije mu je da se ozbiljno posveti pronalaženju novog kluba, a zajedno sa saigračem Načo Hilom Tunižanin je jedan od retkih članova prvog tima koji nema potrebe da dolazi na treninge. Pošto ima visoku platu Valensija ne može tek tako da raskine saradnju sa njim odmah.

Izabrane vesti

Marselj ga je u prethodne dve sezone držao na pozajmici na Velodromu, ali je ugovor istekao, a francuski velikan ne želi da ga otkupi. Valensija se pre nekoliko nedelja dogovorila sa Brešom oko pozajmice i prelaska u Seriju A, ali je Abdenur odmah odbio transfer jer mu se ne prelazi u Italiju.

Poslednjih dana aktuelan je Tuluz, ali ništa još nema zvanično. U svakom slučaju, Valensija će svim silama probati da ga se otarasi, iako nekada sjajni štoper Monaka nije posebno zainteresovan za rastanak. 

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara