Nenad Gavrić raskinuo sa Egaleom

Vreme čitanja: 2min | sub. 13.01.24. | 18:21

Šapčanin razočaran napustio redove grčkog drugoligaša

Još jednom Grčka nije bila po meri Nenada Gavrića. Iskusni fudbaler je krajam septembra postao član Egalea, a već je spakovao kofere i iz Atine se vratio u rodni Šabac. Ugovor validan do narednog leta prekinut je ne insistiranje igrača šampionskog tima Crvene zvezde iz sezone 2015/16.

Izabrane vesti

"Tražio sam raskid. Kad sam dolazio u Egaleo, predočeno mi je da je cilj plasman u elitnu diziziju. Ispostavilo se da to nije realno. Neke stvari su se izdešavale, nisam hteo preko toga da pređem. Ne bih da se vraćam na dešavanja u Grčkoj, slobodan sam u odabiru nove sredine. Nije ispalo kako sam zamišljao da će da bude i rastanak je bio najbolja solucija", priča Gavrić za Mozzart Sport.

Egaleo je sa 14 bodova trenutno osmi među 12 klubova u B grupi grčkog drugoligaškog karavana. Atinjani su na 14 prvenstvenih utakmica ostvarili samo četiri pobede, uz dva remija i osam poraza, pa su mnogo bliži začelju nego vrhu tabele. Gavrić je ubeležio osam nastupa i postigao utešni gol u porazu od Diagorasa na Rodosu (1:2).

Zanimljivo da je i prethodni izlet ofanzivnog veziste do krajnjeg juga Balkanskog poluostrva bio kratkotrajan. Dres takođe grčkog drugoligaša Ksantija nosio je na 16 utakmica u drugom delu takmičarske 2021/22, a upisao je gol i asistenciju.

Istaknuti prvotimac Novog Pazara tokom 2022/23 letos je razgovarao s ljudima iz sportskog sektora Plavih o mogućem ostanku na Gradskom stadionu. Do dogovora niie došlo, pa se 32-godišnji fudbaler odlučio za novi inostrani izazov. Gavrić je ranije igrao i za kruševački Napredak, Vojvodinu, Mladost iz Lučana, šabačku Mačvu, Radnički iz Niša i kazahstanski Kaspij Aktau.

"Nekoliko naših superligaša me je kontaktiralo prethodnih dana. Nisam još dobio ništa konkretno, a kamoli da nešto dogovorim. Postoji i par poziva iz inostranstva. Gledam da rešavam stvari, ovaj prelazni rok je kratak. Potrebno je da nađem klub u kojem ću da igram. Dobro, igrao sam i u Grčkoj, ali ispostavilo se da fudbalski motivi mog sada već bivšeg kluba nisu bili onakvi kakvim su ih tamošnji čelnici predstavljali", kaže Nenad Gavrić.



tagovi

Nenad Gavrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara