Nenad Gavrić (©FK Radnički)
Nenad Gavrić (©FK Radnički)

Nenad Gavrić za “evropski” Radnički

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.06.20. | 11:21

Na Čair stiglo i drugo pojačanje za narednu sezonu

Saša Caki Stojanović je otišao u penziju, pa Radnički užurbano radi na sklapanju tima koji bi naredne sezone, nadaju se u Čairu, mogao da niški klub vrati u Evopu. Novi član Radničkog postao je 28-godišnji Nenad Gavrić, koji je stigao kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Napretkom.

Iskusno levo krilo je široj javnosti najpoznatije iz perioda u Crvenoj zvezdi, pa i Vojvodini, a igrao je Gavrić i za Mladost iz Lučana i Mačvu iz rodnog Šapca. Prošle sezone je u Napretku postigao četiri gola i namestio saigračima još tri.

Izabrane vesti

Došao sam u veliki klub. Nadam se da ću dobrim partijama obradovati navijače niškog Radničkog. Pričao sam sa ljudima u klubu, želimo da naredne sezone igramo i evropske mečeve i da time vratimo navijače na stadion. Na meni je da dam 100 odsto mogućnosti na terenu i nadam se da će Radnički biti tu gde mu je i mesto, u Evropi”, rekao je Gavrić.

Aklimatizacija ne bi trebalo da bude problem, posebno zbog toga što je Gavrić prekaljeni superligaški globtroter, pa dosta igrača poznaje od ranije.

Sa Pejovićem sam igrao u Lučanima, Milosavljevićem u Mačvi, Kneževićem u Vojvodini i sa Kojićem šest meseci u Kruševcu. Tim predvodi odličan trener, na nama je da kvalitetno odradimo pripreme, da se niko ne povredi, a posle jurišamo na mesto koje vodi u Evropu”, samouveren je Gavrić.

Radnički inače nije saopštio na koliko godina je potpisan ugovor, ali je Gavrić svakako drugo pojačanje kluba, pošto je prethodno iz Radnika doveden i 204 centimetara visoki štoper Žarko Marković. Međutim, imaće klub tu još dosta posla, jer će u odnosu na ovu sezonu Radnički izgubiti i Nikolu Čumića, koji će početi mandat u Olimpijakosu, napustio je Čair i Mario Maslać, a biće tu izvesno još odlazaka, već se šuška o tome da idu Stefan Mihajlović, Aleksandar Todorovski, ali sve su to nepotrvrđene informacije. Značilo bi to naravno i pregršt dolazaka, a sa tolikim rokadama u timu neće biti lako napraviti evropsku igru.


tagovi

Nenad Gavrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara