Komentari na vest

Nenad Lalatović: Molićete me da se vratim, ali biće kasno! Idem preko, samo da ne radim u Srbiji

G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

A koliko si platio za taj transparent? Ili si opet potegao neku vezu kao i sa novinama? Kao, svi me vole, a nigdje se ne zadrzim duze od 1-2 godine. Dok si bio u Nisu, nije bilo boljeg kluba i ljepseg grada, a kad si otisao, onda je "ovoga mi krsta", jel tako? Sad isto – evo, upravo u ovom intervjuu – za Borac pricas, "nije me bilo sramota poslije Zvezde otici u Borac". Pa, zasto i da te bude sramota? Sta nije u redu sa Borcem i Cackom? Da li to hoces da kazes da je sramota raditi tamo? E moj druze, budale i glupi ljudi nece nikad nista skontati, ali svaki iole pametan covjek u svakoj tvojoj recenici moze da izmedju redova vidi milion stvari koje vise govore o tebi i tvom personalitetu nego bilo koje jeftino busanje u prsa i postapalice tipa "ja volim, ja sam najbolji, meni je stalo, bla, bla, bla". Evo, jos jedan primjer iz mora primjera... sad govoris i kako ces bilo gdje, samo da nije vise Srbija, jel tako? A zar nisi donedavno bio najveci patriota na svijetu? Kako sad onda odjednom "samo da nije Srbija"? Kazem, lako je glupog covjek praviti budalom, ali...
M

Miguel

pre oko 3 godine

Pisu svakakve gluposti.Lalat je nas najbolji trener trenutno.Premotajte film sta je uradio sa Borcem iz Čačka pa laprdajte gluposti.
S

Ser Alekx

pre oko 3 godine

22.04. Lalatović: Idem preko...... 01.07. Lalatović novi trener Radnika iz Surdulice
G

Goust

pre oko 3 godine

Tesko da ce u Radnik, nije potreban tamo. Djordjevic pravi istorijske rezultate
G

Gostomir

pre oko 3 godine

Teško ti možeš bit najbolji trener u istoriji Vojvodine (pusti ti pobjede u ovoj cirkus ligi) kraj jednog LJUPKA PETROVIĆA koji je osvojio titulu šampiona SFRJ sa ekipom Vojvodine. Ti ne mozes prici peharu Ling Long Lige (nisi to mogao ni kao trener Zvezde, a o Vojvodini da ne govorim).
d

d.g.

pre oko 3 godine

Legendarno je kad Stanoje kod sudije zucno protestvuje zbog mesta izvodjenja auta. Sudija to uvazava. Lalat zbog toga protestvuje i dobija zuti karton. To me podsetilo na Jojicev penal.
D

Da si pametniji

pre oko 3 godine

Skontao bi sta je autoritet i neko, a nusprot njega Tralatovic.
N

Niski Grobari

pre oko 3 godine

Lalatovicu smorio si kako se Partizan provukao, ono je bila rutina sinoc, iako je Partizan pao... Idi odavde i pokazi preko kakav si trener, mnogo ke**as!
G

Gost123

pre oko 3 godine

Ja kao Zvezdas se slažem,smorio,smorio,muka vise od njega i njegovog poštenja!
c

cccc

pre oko 3 godine

Idi Lalate ko boga te molim, idi pa makar i u Albaniju samo se docepa tog ino ugovora.
Z

ZzzRrr

pre oko 3 godine

Marselo Bjelsa srpskog fudbala. Naravno samo po nadimku
D

Damir Čakar

pre oko 3 godine

Zašto Lalate, ovoga mi krsta?
e

eaj

pre oko 3 godine

Ovaj i dalje kuka o Partizanu ahahhaha čoveče prihvati poraz i ćuti, i srećno u trenerskoj karijeri, a i dalje nisi ispričao ono za šta si se zakunuo krstom...
a

ahhaah

pre oko 3 godine

OVOGA TI PRAVOSLAVNOG KRSTA KAD ĆEŠ SVE ISPRIČATI JADO JADNI
S

Sinoć je...

pre oko 3 godine

...Ispričao. Kaže da ste se valjali i krali.
b

bojank91

pre oko 3 godine

Tako je to kad igrači Partizana ne dobiju žuti karton u 2 navrata za lakat u potiljak u skok duelu
V

Vojvodina

pre oko 3 godine

Najlepša vest za crno bele ove sezone...
M

Marinjo

pre oko 3 godine

Kao Zvezdas da prokomentarisem sinocnu utakmicu ukratko. Pola niste presli od 60. do kraja utakmice, ranije ste bili opasniji za Partizan ali ono sinoc je bila rutina.
L

LalaT

pre oko 3 godine

Lalate,drndao si Partizai kad god si hteo,zato te grobari i ne vole!Da nije bilo direktiva od gore nastavio bi niz drndanja i ponižavanja večitog drugog!Hvala ti Lalate na svemu i puno sreće u budućnosti.
E

Ej

pre oko 3 godine

Bilokoji klub da trenira ide na bolje i to jos brez novca.
K

Kap1243

pre oko 3 godine

samo ti misli da je bez novca pogledaj uprave svih tih klubova koje je vodio sve sumnjivi likovi pri vlasti i svaki put po pravilu sa takvim likovima se na kraju pokoljes
D

Da li....

pre oko 3 godine

... neko zna gde su Savo, Bata, Tomić, Čika Crni, Kiza i ostali likovi koji su zadivili Evropu pobedom protiv Zvezde od 0-0 i 1-1? Mora biti da su u Bajernu ili Realu, pošto im ovde nisu dali da pobede iako su bili najbolji? Sigurno ih zatrpavaju ponude? Lalat uvek ima klub, a oni? Savo je u Savezu, nije napustio funkciju, bio je u isto vreme trener i potpredsednik saveza, kao Tole, a gde su ostali?

Kalčopolista®

pre oko 3 godine

Savo brisao patos sa zvezdom prijatelju, kenta oducavao od fudbala kao sto su ga oducavali i u Arabiji raznorazni Al fatesi, Al babuni, Al batine i slicni giganti te je zbog toga Savo i najuren iz ovog mulja zvanog kokezanija! Zasto si vesto izbegao Marka Nikolica da pomenes? Kad smo vec kod pitanja gde su treneri, gde su i sta rade carobnjaci koji su nizali titule od po 20+ bodova kent i romanticni drzac kisobrana iz mojkovca? Omiljeni likovi alatke zvane "motka umocena u septicku jamu"
K

Kap1243

pre oko 3 godine

zato miloje koji na derbiju nije mogao pola da predje oteran iz azije gde na tribinama ima vise slonova nego navijaca dok marko nikolic trenutno dominira u rusiji npr
S

Statistika...

pre oko 3 godine

...kaze da je Milojević dva puta pobedio Partizan, a u većini derbija je Borjan neocenjen. Naravno, vi ste protivnici statistike, više volite bajke. Ipak ste zaobišli odgovor na moje pitanje? Prvo odgovor,posle možete da postavite pitanje.
M

Muler

pre oko 3 godine

Zar nisu u Arabiji Leonardo čarobni, Tavamba najbolji golgeter, Miletić kapiten, Nikolić najbolji napadač?
D

Drvo

pre oko 3 godine

Razvalio so botove. Vidi koliko su pluseva fejkovali jer si im iskidao nerve na rezance :)
@

@drvo

pre oko 3 godine

Lako je razvaliti likove koji pisu neistine, samo im das statistiku i to je sah-mat. Grobari vole da koriste jake i uvredljive termine, poput Kalcopoliste, ali u sudaru sa istinom spin se lako raspadne.
D

DelijaNS

pre oko 3 godine

Video da padaju Bajat, Dacic i Palma pa resio da se povuce na vreme i nadje novi rezimski klub da uvede u evropu!
D

Dačić je...

pre oko 3 godine

... veći grobar nego Saša Ilić, a Palma je u kik boksu, ni ne zna pravila fudbala. Bajatović pada već 30 godina.
P

Pane7

pre oko 3 godine

Lalatovic preuzima Frajburg!!!
D

Dzontras

pre oko 3 godine

Gde ces ti preko da radis i Madjari su visok nivo za tebe Bosna,Makedonija i Crna Gora.Sram te bilo ti trener puštaš svoju mezimicu kad god igraš protiv nje
G

Golubar

pre oko 3 godine

Placi lalate, bez namestanja si velika nula, imao si srece da je Partizan bio ocajan one godine kad ste uzeli kup mada ste se i tu jedva provukli, sve ovo ostalo si igrao namesteno sad je tome dosao kraj i odmah begas.
A

Au, kakav trener!

pre oko 3 godine

Lalatoviću, jedino inostranstvu gde ćeš ti moći da radiš je Crna Gora, Bih, Makedonija, Bugarska, Rumunija. Eventualno, ako imaš mađioničare od menadzera, pa da te ubace na neki Bliski istok ili Kinu. Ali to samo ako ti je menadzer Koperfild lično.
P

Pedja 999999

pre oko 3 godine

A ko mu se u borcu sklanjao? Onom jadnom borcu, aj ne jedi g.
S

Samo Bob

pre oko 3 godine

Jedan od retkih trenera u Srbiji koji ima "kliker" za posao kojim se bavi. Nema veze što je "cigan", sviđa mi se što je "ćaknut". Ovakvi likovi su potrebni fudbalu.
T

Toledo

pre oko 3 godine

Kakvi likovi? Oni sto hvale vrh vlasti nebi li dobio posao u savezu.. Pa sve sto je radio radio je sa clanskom kartom Sns, jesi li ti prespavao poslednjih desetak god u ovoj jadnoj zemlji
r

rakkamaka

pre oko 3 godine

Jedan od najboljih trenera u Srbiji definitivno. Svaki tim koji je vodio, taj tim je bio zategnut ko pracka, tj izvlacio maksimum iz njega i njihovih limitiranih igraca. To su cinjenice. To sto je on delija, i sto mu grobari zameraju, to je totalno druga stvar i to nema veze sa vodjenjem bilo kog kluba. takodje je cinjenica da je lik malo lud, u smislu da ne zna da cuti, temperamentan, impulsivan i kratkog fitilja. To mu je ogromna mana u profesiji kojom se bavi. I treba da ide van Srbije, trebao je mnooogo ranije da ode, al eto to mu je sto mu je. Samo je dodatno zivce pogubio ovde. Ubedjen sam, da gde god da ode, izvlacice iz igraca maksimum.
O

Objektivac

pre oko 3 godine

To što je impulsivan i nije neka mana u poslu kojim se bavi problem je njegov način života i naravno brdo nameštenih utakmica.Kad god je igrao sa zvezdom pustio je to i ptice na grani znaju.
A

Al si objektivan

pre oko 3 godine

Objektivac,svi nameštaju sem Partizana,jel to tvrdiš?
O

Objektivac

pre oko 3 godine

Ne druže namešta se od beton lige do Ling-longa ali niko apsolutni niko nikada nije radio ovo što radi crvena zvezda sraman klub.Da bude javna tajna u državi da niko ne sme da ih pobedi već 4 godine sem večitog rivala e to je kriminal
K

Kad je. . .

pre oko 3 godine

...Partizan pobedio Zvezdu? Kakva su to spinovanja?
M

Milepp

pre oko 3 godine

Nema vise ni jednog kluba koji nije vodio u srbiji
M

Mikis

pre oko 3 godine

Tebe niko nece vam srbije
E

Eriksen

pre oko 3 godine

Saće da se vrati u čukarički, posle ide u Niš pa se onda opet u vošu i sve tako redom
G

GROF OD MILUTOVAC

pre oko 3 godine

OVOGA MI KRSTA SVE CE DA KAZEM KAKO STE NAMESTALI,KAKO TO RECE IZBRISASE GA KO GUMICOM
b

bruka

pre oko 3 godine

I da dodam, imali smo 3 mrtve sanse, da igraci imaju malo prisebnosti ispratili bismo vas sa vaseg stadiona sa 0:3,a oni se hvataju za ovu jednu, on covek ima kompleks od Partizana, valjda zato sto je bivsi igrac zvezde, naravno nisu svi zvezdasi takvi, cak mislim da samo 10% pripada ovakvima ko Lalat, isto vazi i za nas grobare, nista bolji nismo
Z

Zapravo...

pre oko 3 godine

.. . niko iz Lalatove generacije nema kompleks od Partizana, proveri malo statistike kako su se te generacije šalile sa Partizanom. Bukvalno su se sprdali sa tim klubom. Neko mlađi možda i ima, on nema sigurno. Zvezdini navijači uglavnom ismevaju Partizan, nema tu ni gram mržnje.
b

bruka

pre oko 3 godine

Izborio Evropu? Ne druze, izborio si kvalifikacije, za Evropu ipak treba malo vise
E

Ej

pre oko 3 godine

Izborio je godinu plate igracima.