Nenad Milijaš: Derbi nas izmorio, ali očekujem da zablistamo u Lajpcigu

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.10.23. | 18:22

Crveno-beli omladinci traže bodove protiv Red Bula

Trener omladinaca Crvene zvezde Nenad Milijaš rekao je danas da njegove fudbalere očekuje zahtevan meč protiv Lajpciga u Ligi šampiona, ali je istakao da će veruje u njih i da je siguran da će dati sve od sebe.

Izabrane vesti

"Kroz prethodnih mesec dana smo prošli zahtevan mini ciklus utakmica, gde ubrajamo duele protiv Mančester sitija i Jang bojsa, kao i susrete u Omladinskoj ligi Srbije. Potom smo iskoristili reprezentativnu pauzu da se temeljeno pripremimo za sve ono što nas očekuje u narednom periodu", rekao je Milijaš, prenosi klub.

"Poslednji meč koji smo odigrali je večiti derbi, a igrajući ga mnogo puta u karijeri, noseći crveno-beli dres, znam koliko ne samo fizički, već i emotivno izmori igrače. Međutim, veoma sam zadovoljan načinom na koji mladi fudbaleri pristupaju obavezama, konkretno treninzima i utakmicama", dodao je on.

Omladinski sastav Crvene zvezde će u sredu od 15.30 odigrati treću utakmicu grupne faze Lige šampiona protiv Lajpciga u Nemačkoj.

"Marljivo radimo na pripremi meča protiv Lajpciga i znamo da nas očekuje zahtevan duel. Verujem u momke i siguran sam da će dati svoj maksimum, sve u cilju pripreme igrača za prvi tim Crvene zvezde", poručio je Milijaš.

Fudbaler Zvezde Novak Gojkov je naveo da je ekipa sa nestrpljenjem čeka put u Nemačku i dodao da je Liga šampiona za mlade velika scena na kojoj žele da pokažemu snagu Zvezdine fudbalske akademije.

"Smatram da smo to uspeli protiv Jang bojsa, kada smo odigrali vrlo dobar meč, ispunivši tehničko-taktičke detalje. Postigao sam gol na tom susretu i uvek sam tu da pomognem ekipi, ali bio bih podjednako srećan da bilo ko od saigrača zatrese mrežu", rekao je Gojkov.


tagovi

Nenad Milijaš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara