Neredi u Zemunu, utakmica prekinuta: Taurunumi ukrali šal Radovom golmanu, Junajted forsi nasrnuli na policiju (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.11.23. | 15:08

Derbi susret u Srpskoj ligi Beograd nije završen…

Svašta može da se vidi u srpskom fudbalu. Protiv Novog Pazara je pokrenut postupak zbog ispada publike na utakmici – bez publike?! A, dan kasnije derbi susret u Srpskoj ligi Beograd prekinut je iz razloga što su navijači Zemuna ukrali šal Radovom golmanu.

Umesto spektakla u Gornjoj varoši – neredi. Zemun je vodio 2:0, napravili su gosti dve kardinalne greške – dali autogol, pa poklonili loptu rivalu kod drugog – bili u nezavidnoj poziciji, međutim, sve sa terena brzo je palo u drugi plan. Jer, zanimljivije stvari dešavale su se van njega.

Izabrane vesti

Taurunumi, navijači Zemuna, ukrali su šal Radovom golmanu i počeo je opšti metež. Negodovao je čuvar mreže Građevinara, išao da se objasni, a za to vreme Junajted forsi su se sukobili sa policijom. Posle svih dešavanja gosti su napustili teren i nisu se vratili.

Igrači Zemuna su sa navijačima proslavili pobedu u utakmici koja nije završena i izvesno će tačka na kompletnu priču biti stavljena za zelenim stolom. Zemun je pred duel sa Radom bio drugi na tabeli sa 30 bodova, koliko ima i lider Tekstilac i trećeplasirana Zvezdara, dok je klub sa Banjice 14. i ima 10 bodova.

Početak tuče pogledajte na 28:40.



tagovi

FK ZemunFk Rad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara