Pokatilov u akciji (©FK Crvena zvezda/Nikola Mitić)
Pokatilov u akciji (©FK Crvena zvezda/Nikola Mitić)

Nešto bolja situacija u Kairatu: Kante i Abiken igraju protiv Zvezde, ali Banjak i golman Pokatilov ne

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.07.21. | 14:52

Stigli rezultati novih testova

Ekspedicija Kairata doputovala je u ponedeljak u Beograd kako bi fudbaleri imali nešto više vremena da se aklimatizuju na drugačiju vremensku zonu i odmorni dočekaju revanš meč sa Crvenom zvezdom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Na put su krenuli u dobrom raspoloženju zbog prednosti iz prvog duela (2:1), ali su atmosferu u timu pokvarili pozitivni testovi na Kovid 19 za čak četvoricu prvotimaca: obojicu strelaca iz susreta u Almatiju, Hosea Kantea i Makija Banjaka, zatim golmana Stasa Pokatilova i vezistu Ajbola Abikena.

Izabrane vesti

U međuvremenu situacija se popravila. pošto su Kante i Abiken na ponovnom testiranju bili negativni i moći će da nastupe u sredu uveče, saznaje Mozzart Sport.

Upravo je Kante bio među najopasnijima u redovima domaćina pre nedelju dana, dok je Abiken propustio prvi meč sa Crvenom zvezdom, a prethodno je bio strelac u pobedi sa 2:0 nad Makabijem iz Haife, kojom je Kairat prošao u narednu rundu kvalifikacija.

Bivši štoper Partizana Maki Banjak i golman Pokatilov definitivno neće moći da nastupe na stadionu Rajko Mitić.

Podsetimo, utakmica se igra u sredu od 20.30. Crvenoj zvezdi je za direktan prolaz potrebna pobeda s dva gola razlike. U slučaju da bude jedan razlike u korist crveno-belih, igraće se produžeci.


tagovi

FK Crvena zvezdaMaki BanjakKairatkvalifikacije za Ligu šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara