Stadion Slobode (©Starsport)
Stadion Slobode (©Starsport)

Neverovatan gaf Užičana: Izgubili za zelenim stolom dobijenu utakmicu

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.24. | 15:34

Greška u zapisniku za meč sa Radničkim

Samo što je vezala tri pobede i oživela nade u opstanak u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije, Sloboda je doživela hladan tuš. Za koji je sama kriva.

Direktor takmičenja Aleksandar Pivić obavestio je danas Slobodu i Radnički sa Novog Beograda da se njihova utakmica, koja je odigrana 29. marta u srpskoj prestonici i završena je pobedom Užičana od 1:0, registruje službenim rezultatom 3:0 za domaćina.

Izabrane vesti

Sloboda je napravila neviđen propust, pošto je na terenu u njenom dresu svih 90 minuta proveo fudbaler sa brojem 26 na dresu, a nije ga bilo u protokolu! Negde su Užičani napravili grešku u koracima, kako može nezvanično da se čuje taj fudbaler je obukao dres sa pogrešnim brojem, ali to nije opravdanje pred slovom zakona.

Ovaj propust Slobode je iskoristio Radnički da podnese zvaničnu žalbu i u Zajednici nisu imali kud, propisi kažu da utakmica mora da se registruje rezultatom 3:0 za klub sa Novog Beograda.

Užičanima sada preostaje da se jave Komisiji za žalbe Fudbalskog saveza Srbije. Ali, neverovatno kakav kiks, koji je stigao posle tri vezane pobede od po 1:0.



tagovi

sloboda užiceRadnički Novi BeogradMozzart Bet Prva liga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara