Komentari na vest

Nevolja za Ristića: Benfika dovela levog beka iz Češke za 14.000.000 evra

Zvezda ispred svih!

pre 10 meseci

Kako god Ristic je dobro dosao u Zvezdi!
B

Bane15

pre 10 meseci

Neka on ostane tamo. Taj dobro dosao nije. Kada je upitan da se vrati u Zvezdu oladio nas je ladno. Neka ga sada po vasarima Portugala
T

Tuto

pre 10 meseci

Neka njega tamo.
S

Staljincina

pre 10 meseci

Joj ovi Zvezdasi al su puni srdzbe i osvetoljubivosti pa sada likuju. Decko nije hteo u Zvezdu, ima svoje razloge i da je pogresio, nista strasno. Ima par stotina hiljada vise na racunu nego sto bi imao u Beogradu. Na stranu sto mislim da je ovo najbolja solucija za Zvezdu jer mali Mitrovic se preporodio, a mnogo je mladji. Na stranu sto je ocigledno veci talenat. Tu moze i reprezentacija da profitira jer moze da bude prva zamena Kosticu ili mozda cak da ga Pikseta prebaci na desnog spoljnog jer je fakat vec sada konkretniji i efikasniji od Zivkovica koji ne zna gde bije. Decko desnu nogu koristi samo za trcanje a igra na desnoj strani. Igrac kojeg je najlakse procitati na svetu jer uvek ide u sredinu.
h

hah

pre 10 meseci

sad mozda bude hteo da se vrne,a onda ga ne treba uzeti,slonnnn
M

Mudrinski

pre 10 meseci

E pa ko ga j.... sad !
A

Aca LJotic

pre 10 meseci

Dobro evo sad ima priliku da se vrati u Crvenu Zvezdu.
V

Veljko9

pre 10 meseci

Probati Ristica u reprezentaciji na levoj strani. Ima dribling za razliku od Kostica i dobar centarsut.
V

Vile sampion izraiti favorit

pre 10 meseci

Zasto napadate momka nisi hteo u Zvezdu, nisi hteo u Zvezdu. Nudili ti puno para, opet nisi hteo. Njegovo pravo. Sa odlukom da EU igraci se vise ne vode kao stranci u domacem prvenstvu, fudbaleri kao Ristic domacim klubovima ne mogu da zacepljuju cenu vise. Ako je Zvezda nudila 700k godisnje posle danasnje odlucke FSS i Benfike da dovede novog beka, Zvezda treba da ponudi Risticu 400 k za ugovor. Ovo je biznis, nema mesta sentimentu. Sportski pozdrav.
V

Visente Del Boske

pre 10 meseci

Mozda je bas sad sansa da vratimo Ristica jer je ocigledno da Rodic nema kondicije za vise od jednog poluvremena.
G

Gou

pre 10 meseci

Klasična greška u koracima. Ristić se ponadao da će igrati jer je ostao bukvalno jedini levi bek u timu. Normalno nisu mu rekli da planiraju ovoliko uložiti u novog levog beka, kao što ni u fabrici neće da ti kažu da ti traže zamenu, da ne bi izgubio motivaciju da radiš. I sad će biti pristojna druga opcija, a ovaj momak projekat.
g

gsza7aua

pre 10 meseci

hazaahau najbolje da on sam nije znao,bravo
И

И

pre 10 meseci

Čak i da je Ristić 20% bolji od ovog u ovom trenutku (u šta sumnjam), sigurno neće imati prednost, jer Ristić ako se malo poboljša od njega ne mogu da zarade, a ovaj ako se malo poboljša mogu da zarade jako puno. Jasno je kome će Benfika dati momentalnu prednost.
G

GostPa

pre 10 meseci

Ko zna šta mu je ponuđeno uopšte da bi se vratio? Evo neće ni Grujić iz Porta da se vrati u Zvezdu, niti Jović iz Fiorentine itd. Ne vidim što bi se neko vraćao kad igra u profesionalnoj ligi za veće pare. U krajnjem slučaju, ja bih prodao Azarovija i uzeo Ristića, ako može za dž da dođe. Azarovi jeste talenat ali ima manje od 60 kg. Nije resurs za Ligu šampiona.
g

gggeeeeeeee

pre 10 meseci

hvala FSS-u na danasnjoj odluci, ucene polu-igraca sa srpskim pasosem postaju samo ruzna uspomena...inace, sve najbolje Risticu u daljoj karijeri
T

TAKOO JEEE

pre 10 meseci

Kad nisi hteo u Zvezdu, eto ti care i ove godine problema...
J

Junker

pre 10 meseci

A jos mu i devojku preoteo Uros Trifunovic, bas ga poteralo.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Sada će da kuka da dodje u Zvezdu.
D

Deka PG

pre 10 meseci

Ako mi Mozart objavi bar ovaj komentar, htio bih Riletu da poručim da nije htio da se vrati u Zvezdu da bi se izborio za mjesto u timu. Sad se bori druže, inače ćeš završiti u IMT