Komentari na vest

Next generation – „klasa 2004“: Zvezdinog Kahvića zanima samo gol, Partizanov Baždar ima sve

z

zoki959

pre preko 2 godine

Marko Milovanović je za ovog Zvezdinog indijanca tata ,em višlji , brži dobar na lopti za razliku od Kahvića koji ima samo snagu što u mladjim kategorijama dolazi do izražaja a u senijorskom okružennju gde su svi jaki imaće problem jel mu je tehnika nula .
s

sb

pre preko 2 godine

Stanojevića uvažavam, nije u pravu kad je pozcija Baždara u pitanju. Lažna devetka je pravo mesto ovog momka, bez centarfora u timu. Mnogi ga porede sa Vlahovićem, Mitrovićem, medjutim ne uporediv je sa njima. Zašto? Nema njihovu egzikuciju, niti igru glavom. Prednost mu je što je brži sa znatno boljom tehnikom, kreira,asistira,dribla. U formaciji sa pojačanim srednjim redom dolazi do izražaja njegov osećaj za gol. Problem je što naši treneri sem bivšeg trenera kadeta crno belih to ne vide.
F

Fudbal u krvi

pre preko 2 godine

Baždar je izuzetan !!!
B

Blajvčo

pre preko 2 godine

Kahvića nisam gledao pa ne mogu da pričam, ali Baždara jesam, i mali je nešto što se retko sreće, ne samo kod nas, već u celom svetu. Klasičan egzekutor. Procenat realizacije nevidjen ovde ikad. Super je to sto momak zna lopte, i sto ima smisla za asistenciju, ali njegova jedina prava pozicija je klasicni centarfor. Ne volim Stanoja, ali moram da se slozim sa njim, mali je napadač, i nista drugo.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Kahvic igra za BiH, ne znam zasto se spominje u kontekstu igraca iz Srbije…a to sto igraci iz drugih zemalja vec igraju za prvi tim valjda dovoljno govori da nemamo kvalitet…
B

BiaCia

pre preko 2 godine

A za koga je igrao Samed Bazdar Srbenda?
G

Gossttt

pre preko 2 godine

Kahvic je opasan igrac samo da se nastavi rad sa njimi nadam se da CE sledece sezone biti u prvom timu zvezde...
z

zvezdas23

pre preko 2 godine

sto se tice basdara od njega ce nesto biti a za kahvica bice tesko treba puno da radi decko slabo trci treba da poradi na tome
I

IvanTs

pre preko 2 godine

17 godina,a nijedan ni na klupi Zvezde i partizana,a Gavi juce pokidao za prvi tim Spanije...
p

pancevac92

pre preko 2 godine

Ako se Kahvic ne iskoristi na pravi nacin onda nemam reci,ovakav talenat nije vidjen na ovim prostorima zadnjih 30 godina.
G

Gostkskjw

pre preko 2 godine

Kakav coveče talenat koji nije viđen 30 godina, momak je fizički jači od svojih vršnjaka i to je sve, Lazetić je recimo dosta bolji od njega i Kabić iz Vojvodine, ovi su prošle godine i Bačanina stavili na ovu listu a samo u Zvezdi ima bar 3 bolja igrača u tom uzrastu.
p

pancevac92

pre preko 2 godine

veze sa fudbalom nemas samo toliko.
B

BiaCia

pre preko 2 godine

Mogu da se kladim da ga nije gledao dva put svw ukupno kako igra
c

cccc

pre preko 2 godine

Pogledajte samo ove iz drugih zemalja, pa oni igraju za svoje prve timove i A reprezentacije a naši za kadete. Dali smo mi tolika fudbalska sila da oni nemaju kod nas mesta u prvoj postavi. Ovakvim odnosom prema njima ovi nasi ništa postići neće živi bili pa videli. Ovaj Kahvic bi bar trebao trenirati sa prvim timom pošto je fizički tako dominantan u svojoj klasi i da oseti kakav je seniorske fudbal. Pitanje za Stankovića nek se samo seti koliko je on imao godina kada mu je Pizon dao šansu.
G

Gost MMS

pre preko 2 godine

Lazetić(svaka čast Baždaru i Kahviću) je najtalentovaniji igrač Srbije, ne samo generacije 2004.,već i 2002.i 2003.godišta;da moja konstatacija nije samo plod navijačke strasti uverićemo se do kraja ove godine!!!
Z

Zvezdas89

pre preko 2 godine

Provjerena je informacija da Kahvićev menadžer na sve načine pokušava da raskine ugovor sa Zvezdom, jer očito na malog ne planiraju ozbiljno u klubu ili Terza ponovo nešto muti i pravi kombinacije da se ugradi! Velika će šteta biti ako ovaj mali ode iz kluba.
A

Apoel

pre preko 2 godine

Da ima neko pametan u klubu prečešljali bi ovu listu, ima tu igrača iz Toga, Gane, Australije, Kolumbije, Ekvadora, Indije, Bahreina koji su jos uvek u njihovim klubovima i verovatno se jos uvek mogu dovesti za sitno pa proslediti malo u omladince ili Grafičar na sezonu pa ako se pokažu eto igrača za prvi tim!!
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Čemu služi omladinska škola??? Osim za dopunu budžeta i za lešinarske kombinacije. Više mi se smučio da svaki dan čitam o tim klincima, nevidjenim talentima. A odlično se zna da se niko od njih neće naigrati u Seniorima. Ono što je ekstra dobro, to ode još iz omladinske škole. Ono što je samo dobro, ode posle jedne dobro odigrane sezone u prvom timu. A ono što je prosek, vuče se po pozajmicama. Nikada se neće dogoditi dok je ovakav sistem finansiranja da neki nevidjeni talenti udju u prvi tim, tu odigraju vrhunski i ostanu tri četiri godine. Ja bih prvi voleo da ceo tim Zvezde budu igrači iz naše škole.
s

stojca

pre preko 2 godine

Partizan treba da vrbuje Kahvica ako mu Zvezda ne da sansu. Zreo je za priliku u seniorskoj konkurenciji. Mali je grobar do koske.
J

JSD PURGERU

pre preko 2 godine

Ma naravno svi su Grobari u Zvezdi 😂😂😂

Mladen

pre preko 2 godine

Istini za volju otac mu je grobar do koske ono bas zaludjenik a mali je tu i tamo...
M

Mitro

pre preko 2 godine

Otac mu jeste navijač Partizana, to svi sa one strane Drine znaju. Nosio je dres Partizana kao klinac ali ni orvi ni poslednji koji je otišao u drugom smeru sticajem okolnosti…
c

czbg1

pre preko 2 godine

Pa Kavhic je vec sad strasan igrac,gledao sam ga vise puta,s obzirom na problem Zvezde sa napadacima takav igrac bi komotno i u startnu postavu mogao.Uvrsten je u 60 najtalentovanijih igraca sveta,a pazite sad ovo nije jos DEBITOVAO za prvi tim Zvezde,toliko je bizarno da nemam reci.Dok njegovi vrsnjaci u Barsi,evo sinoc i u Spaniji,mladi Gavi vec postaju glavni igrac,nas biser se smuca po omladinskom fudbalu.A zbog cega to,pa dve su solucije,ili nema menadzera koji se tali sa Terzom,Mrkelom i Stankelom ili hoce da mu obore cenu,pa da ode ispod zita za milion i jos koji milion ispod ruke.Za Zvezdu uvek,za lopove nikad !
I

Istina

pre preko 2 godine

Kahvica pratim poslednje 2 godine, jer sam trener ml kategorija i snaga mu je glavna odlika. Kabic iz Vojvodine i Spasojevic iz Cuke, veci talenti i bolji igraci
S

Saklaman

pre preko 2 godine

Dzaba sve kad se sa njima ne zna raditi u ovoj glupoj zemlji. Retko kog smo izgurali do kraja da od talenta stvarno ispadne nesto. Zvezda pogotovo, sve prodaje pre vremena i ispod svake cene, apsolutne ludorije. Mada ni partizan nije bolji sa ovom upravom ludaka koji su trio fantastiko pravi ali za unistavanje. Matematika jm nije jaca strana, ili jeste ako se uracunaju njihovi dzepovi. Ne znam samo zasto se cuti o svemu, ti nazovi navijaci tamo, svaki vikend tu, gledaju, prate i gledaju da im se urusavaju klubovi i da kradu lopovi i samo gledaju kncute i tako vec dve decenije..
b

boranin

pre preko 2 godine

Kahvic je zver od napadača
G

Gaizka

pre preko 2 godine

Pravi sina pa šalji u "večite", Fiorentina se umirit ne može.
Ž

Živela kombina

pre preko 2 godine

Fiorentina je ok klub, jer je izgleda jedini klub koji pristaje da uplaćuje pare na tajne račune.
G

GostLazar

pre preko 2 godine

Kakve veze ima, valjda Terza i Vucela znaju da vrede oko milion i 20% prodaje