Komentari na vest

Ni pisma, ni razglednice: Šefild otpustio Jokana, a da mu se nije ni zahvalio

j

jakas

pre preko 2 godine

dobro je pa ga nisu jos i isprebijali !
В

Видић

pre preko 2 godine

Пријатно вам било у конференцији!
H

Harry Potter

pre preko 2 godine

6 bodova je bio od plej ofa, ima jos mnogo utakmica mada doduse kilava jedna pobeda u 5 utakmica je malo. Steta, verujem da ce lako naci novi angazman u Engleskoj.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Na čemu da se zahvale?Doveli ga da ih uvede i viši rang.A ono imaju veće šanse da ispadnu
J

Jokan Coach

pre preko 2 godine

Jokanović će sebi naći klub bez problema, a Šefild UTD će u budućnosti pre u Ligu 1 ,nego u Premijer ligu. Chris Wilder je iz ove ograničene ekipe ,bukvalno izvlačio 200% i meni nije jasno, zašto su uopšte čoveka dirali . Imali drugu sezonu u Premijer Ligi katastrofalnu, ali zar nije i bila realnost, da budu zakucani za dno tabele. Šta su očekivali, da budu TOP 10 ,sa Mc Burnie,Sharpom, Norwoodom,Fleckom, Eganom... Sve sami Championship igrači. Živi bili pa videli. Ne vide grad Šefild ,Premijer Ligu narednih 10 god. Ni "sove" (Sheffield Wed) ni "oštrice" (Sheffield UTD)
K

KROJF

pre preko 2 godine

U redu je.Naćiće Slaviša posao.Ima on znanje. POZDRAV
j

jao sad

pre preko 2 godine

krece prica kako su se lose poneli prema njemu,a on ceovek nije mogao da prismrdi vrhu tabele sa jednim od najjacih timova.Uvek teorija zavere uvek njima neko radi o glavi.Savu je ukanalio mandaric,nikolica je ukanalio ralf,ovom se nisu lepo zahvalili dok su mu davali korpu,ivicu kriv troj dini.Vecito neka teorija zavere....:))))
G

Gost96er67t

pre preko 2 godine

Da da najjači tim, iz premier lige ispali u 15.kolu... Prva sezona čista sreća.. u drugoj kažem ispali u 15.kolu.. A pritom imaju slabiji sastav nego prošle godine.. Što kažu Englezi Mid-table championship side.. To su bili pre Jokana, to će biti i posle Jokana.
p

podesen

pre preko 2 godine

A Miloju stručnjaku Velez pokazao gde je.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
m

miksea

pre preko 2 godine

Po čemu najjači tim, po izmišljenoj vrednosti na TM? Tim je redom gubio utakmice i ispao iz lige, u potpunom rasulu taj isti tim treba odjednom da počne da ređa sve pobede? Teško bez promene pola tima, a ništa nisu promenili, samo su nastavili gde su stali, može trener da bude ko god.
p

podesen

pre preko 2 godine

Mora da ih je odrao jer imao ugovor na 3 godine.
O

Opaaaa

pre preko 2 godine

Potpisuje za junajted 100%
M

Mindara

pre preko 2 godine

U rangu Sci-fi. Ali zamisli to stvarno da se desi. xD Realno, Jokan je za Solskjera, Klop lično.