Ni upola neizvesna repriza u Brajtonu, Pogba je zvezda večeri (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.09.20. | 23:23

Francuz do 33. gola u Junajtedu, prvog direkto iz slobodnjaka

Četiri dana pošto su Brajton i Mančester Junajted odigrali neverovatan ligaški meč na Ajmeks stadionu, pala je repriza na istom mestu, ali u okviru Liga kupa. Nismo mogli da očekujemo identičnu ludnicu sa pet pogodaka, istim brojem pogođenih prečki i stativa Galebova, autogolovima, poništenim pogocima i penalom koji u 10. minutu sudijske nadoknade odlučuje pobednika. Četa Ole Gunara Solskjera rutinski se prošetala Brajtonom – 0:3, a svoj potpis na potez večeri stavio je Pol Pogba.

Od dolaska na Teatar Snova nikada konstantan, ali uvek spreman da bljesne i pohvali se nekim spektakularnim potezom. Večeras je prvi put u dresu Crvenih Đavola postigao gol direktono iz slobodnog udarca. Bio je to njegov 33. za Junajted.

Izabrane vesti

Nećemo pogrešiti ako konstatujemo da je klub sa Old Traforda prekidima slomio rivala, jer je i prvi gol došao posle slobodnjaka. Doduše, nije bilo direktnog udarca već je Huan Mata nacrtao loptu Mektominaju.

Iskusni Španac se nakon toga upisao i u strelce posle dodavanja Donija van de Beka, a Pogba je na kraju probudio nade navijača da bi mogao da nastavi sa ovakim lepoticama u Premijer ligi.



tagovi

BrajtonMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara