Randal Kolo Muani (reuters)
Randal Kolo Muani (reuters)

Ni za 100.000.000! Nema prodaje

Vreme čitanja: 2min | uto. 10.01.23. | 13:35

Ajntraht zalupio vrata svim zainteresovanim klubovima za njegove napadače

Francuski napadač Randal Kolo Muani je jedno od otkrića sezone.

Prošlog leta je na mala vrata došao iz Nanta u Ajntraht iz Frankfurta kao slobodan igrač i bukvalno eksplodirao u prvom delu szeone. Na 14 mečeva Bundeslige je dao pet golova i zabeležio čak 10 asistencija, postao reprezentativac Francuske i igrao čak u finalu Mundijala.

Izabrane vesti

Njegov uspon je privukao i pažnju većih klubova. Spekuliše se da Bajern u njemu vidi naslednika Roberta Levandovskog, kao i da je Mančester Junajted bio spreman da plati već ove zime 60.000.000 evra za njegovu kupovinu.

Nemački mediji su pitali Ajntrahtovog direktora Markusa Krešea da li bi ponuda od 100.000.000 evra bila dovoljno da Francuz ove zime napusti Frankfurt.

“Ne, bili smo jasni sa stavom da nećemo prodati nikoga od naših najboljih igrača. Nema nikakvog razloga da to radimo”, rekao je danas Kreše.

Zaista ne biste prihvatili ponudu od 100.000.000 evra?

“Tako je”.

Agent kolumbijskog napadača Rafaela Santosa Borea je rekao da njegov klijent nije zadovoljan minutažom i da bi trebalo da napusti klub. Zainteresovani su River Plejt i Tigres. Ali ni od njegovog odlaska neće biti ništa…

Ne razumem baš najbolje šta je rekao. Mislim da se Rafael oseća prijatno ovde. On je bitan igrač koji će imati svoju minutažu. Ne želimo da ga se odreknemo, želimo da najbolji igrači ostanu na okupu. Mi smo dobra sredina za razvoj igrača što je prepoznato na domaćem i međunarodnom nivou”.

Mnogo teža situacija je sa štoperom Evanom Endikom i vezistom Daičijem Kamadom kojima ugovori ističu na kraju sezone, a vrednost na tržištu im je po 30.000.000 evra i žele ih brojni klubovi.

“Videćemo narednih nedelja šta su odlučili. U bliskom smo kontaktu sa obojicom. Znam da se nalaze na bitnoj raskrsnici u karijerama, ali i da su videli kakav je ovo klub i kakve će biti u budućnosti. Nudimo dobre uslove i zdravu sredinu za napredovanje”.


tagovi

Zimski prelazni rok 2023Randal Kolo Muani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara