Nijang u dresu Oksera (©Reuters)
Nijang u dresu Oksera (©Reuters)

Nijang otkrio da ni u Turskoj ne cveta cveće: Četiri meseca nismo dobili pare

Vreme čitanja: 1min | sre. 03.01.24. | 18:26

„To sprečava čoveka da se koncentriše na teren“, kaže Senegalac

Sedmi tim na tabeli turskog prvenstva, prošle sezone četvrti, sa osvojenim mesto za izlazak u Evropi, ali za igrače – nema novca.

Adana Demir piše najbolje sezone u istoriji, međutim, u klubu ne cveta cveće. Kao ni u brojnim drugim turskim klubovima, kako se može čuti, gde plate kasne mesecima.

Izabrane vesti

Dok drugi uglavnom ćuta na tu temu, glas je rešio da podigne Embaje Nijang, fudbaler Adane Demir, nekadašnji igrač Milana, Torina, Rena...

„Moje iskustvo u Turskoj što se tiče terena je jako dobro, igram kvalitetno, u startnoj sam postavi. To mi omogućava da pokažem sve što znam i da ostavim svoj trag. I život u Turskoj je ugodan, ali...“, počeo je priču Nijang za Lekip.

I otkrio je tamniju stranu.

„Problem je u plati, što je dosta uticalo na mene. Sve mi je to jako čudno. Svi mi možemo da prihvatimo da nam zaradi malo kasni, ali sada su prošla već četiri meseca od poslednje. Takve stvari te sprečavaju da se fokusiraš na teren“.

I zato Embaje Nijang želi da digne sidro iz Turske.

„Želim da odem. Obavestio sam o tome čelnike kluba. Želja mi je da se vratim u Francusku, to mi je prioritet, zato što poznajem to takmičenje i u njemu sam igrao dobro. Imam ponude iz Rusije, Italije i Saudijske Arabije, međutim, ja bih da se vratim u Francusku“, rekao je reprezentativac Senegala, koji je u mlađim kategorijama nosio dres Trikolora.


tagovi

Adana DemirMbaje NijangTurska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara