Komentari na vest

Nije baš došao samo da "pegla" knjige Juventusu

D

DžoniRS

pre oko 2 godine

Vidim da ga hvale sad svi a do juče ga pljuvali. A jedina razlika je u taktici. On je bio dobar i u Parmi i sada u Totenhemu. A koja je sličnost ta dva kluba u tim sezonama a razlika u odnosu na Juventus? Pa i Parma i Totenhem igraju sa taktikom "bunker pozadi i hitni lopticu u šumicu, a tamo će ovi naši da je stignu i da se snađu". Otprilike, fora je u prostoru. Sa takvom taktikom ima mnogo prostora gde može da iskoristi brzinu, tehniku, a kad igra protiv postavljene odbrane gde nema prostora, kao što je u Juventusu, onda to malo slabije ide.
G

Gost_SaMeaze

pre oko 2 godine

Veze ti nemas
S

Srce Nemačke

pre oko 2 godine

Čuj Kuluševski i brzina?! Pogledaj nekad koju utakmicu prije nego što se uhvatiš tastature.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Juventus igra antifudbal, tamo nije moguće napredovati..
K

Klinac

pre oko 2 godine

Lepo se snasao u Totenhemu, a pritom je mlad. Bori se stalno, mnogo trci i radi za ekipu. Timski igrac. Recimo, ovi iz Juvea ostavili Bernanrdeskog, a prodali Koluševskog, umesto obrnuto da urade.
B

B.B.

pre oko 2 godine

Au kako vi lupate gluposti. Bentakur je bio jedan od najstandardnijih igraca Juventusa.Igrac koji je po statistikama oduzetih lopti i dobijenih duela bio daleko najbolji igrac Juventusa(vi pisali ovde na Mocartu o tome). Kulusevski verovatno i najveca greska prelaznog roka Juventusa,ali morali su da ga prodaju zbog finansija.Po meni jedan od podcenjenijih igraca danasnjice.
G

Gospre1

pre oko 2 godine

Govorio sam o tome da je Dejan vrlo mlad,tehnicki dobro potkovan igrac,puno trci trudi se vidi se da je zeljan dokazivanja !
P

PedjaPFCCCC

pre oko 2 godine

Dali ga Totenhemu a igra im Cuardado. Isti Lazar Markovic samo Black Edition
G

Gost2332

pre oko 2 godine

odlicno pojacanje, bas se dobro uklopio. u juventusu se samo nije snasao.