Mario Lemina
Mario Lemina

Nije fol, Mančester Junajted stvarno hoće Leminu

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.07.19. | 12:20

Gabonac bi mogao da se preseli na Old Traford ovog leta

Mančester Junajted se ozbiljno raspituje kod Sautemptona za vezistu Marija Leminu (26), javljaju vodeći britanski mediji predvođeni Skaj Sportsom.

Gabonac koji je stigao među Svece pre dve godine iz Juventusa verovatno će napustiti englesko primorje ovoga leta, posebno jer prethodne sezone nije imao adekvatnu minutažu kod novog trenera Ralfa Hasenhutla.

Izabrane vesti

Velikan sa Old Traforda je jedan od tri premijerligaša koji se ozbiljno zanimaju za Leminu, a pored Crvenih đavola razvoj situacije oko transfera veznog fudbalera prate i Arsenal i Lester. Ipak, nijedna od tri strane još uvek nije ponudila obeštećenje u visini onoga koje traži Sautempton za fudbalera koji je za dve sezone odigrao 49 utakmica u crveno-belom dresu.

Podsetimo, Sautempton je platio Juventusu nešto malo preko 17.000.000 evra pre dve sezone, i u klubu sa Sent Meriza se nadaju da bi prodajom ovoga leta povratili uložena sredstva. Mančester Junajted, s druge strane, traži pojačanja na sredini terena dok menadžer Ole Gunar Solskjer pokuašva da rekonstruiše tim, a ekspedicija ovog tima trenutno se nalazi u Australiji na turneji uoči nove sezone.

Velikan sa Old Traforda do sada je doveo zvanično dvojicu novih fudbalera - Danijela Džejumsa (Svonsi) i Arona Van Bisaku (Krsital Palas), a očekuje se da pored njih crveni dres obuku i Šejn Longstaf (Njukasl) i Bruno Fernandes (Sporting Lisabon).

Kako i u kojoj meri se u tu grupu uklapa Mario Lemina zasad je nepoznanica.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara