Diogo Žota (©Reuters)
Diogo Žota (©Reuters)

Nije kraj: Liverpul senzacionalno lansira Dioga Žotu već u subotu?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.09.20. | 19:09

Klinac Huver i oko 30.000.000 evra za još jedan transfer Redsa

Ne kaže se uzalud da “tiha voda breg roni“... Celog je leta Liverpul strpljivo čekao da vidi šta će to da napravi konkurencija i trag zavarao dovođenjem Kostasa Cimikasa iz Olimpijakosa, da bi u petak popodne prvo svima u lice nabio ozvaničenje transfera Tijaga Alkantare za tričavih 30.000.000 evra, a onda i najavio još jedan veliki posao u najavi!

Ovaj petak definitivno pripada engleskom šampionu, jer Ostrvo bruji o tome da će već u subotu biti gotov transfer Dioga Žote iz Vulvsa! Danima se unazad priča i spekuliše o interesovanju Jirgena Klopa za Ismailu Sara iz Votforda, ali izgleda da je to bila samo još jedna dimna bomba Redsa jer je Žota na pragu selidbe na Enfild!

Izabrane vesti

Skaj Sport ambiciozno najavljuje da bi ceo posao mogao da bude gotov već kroz 24 časa, odnosno najranije u subotu popodne! Vodeći ljudi Liverpula već su u poodmakloj fazi pregovora sa Žoržom Mnedešom oko ličnih uslova saradnje i Žotu u domu aktuelnog prvaka Engleske čeka petogodišnji ugovor, što je potvrdio i transfer guru Fabricio Romano.

Što se tiče finansijskog dela, Liverpul bi tu mogao dobro da prođe. Naime, pisali smo ranije da su Vukovi zainteresovani za holandskog tinejdžera Ka Jana Huvera koji je na Enfild stigao pre dve godine iz Ajaksovog podmlatka za 100.000 evra. U međuvremenu je skupio jedva četiri nastupa u prvom timu Redsa i sad se njegova vrednost procenjuje na oko 10.000.000 evra! E, Liverpul bi za Žotu dao Huvera i oko 30.000.000 evra kako bi dobio ono što želi.

Žota je prošle sezone odigrao preko 40 utakmica u svim takmičenjima za Vulvse i skupio 16 golova, a on bi praktično bio dodatna konkurencija u napadu gde bi neprikosnoveni ostali Mohamed Salah, Sadio Mane i Roberto Firmino.

Ako zatvori i ovaj posao, Liverpul bi mogao komotno da se pohvali fantastičnim prelaznim rokom za manje od 100.000.000 evra!



tagovi

Diogo ŽotaLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara