Mario Mandžukić (©AFP)
Mario Mandžukić (©AFP)

Nije loše za veterana, Mandžukiću 6.000.000 u Firenci

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.07.20. | 15:51

Nekolicina klubova, pretežno sa Apeninskog poluostrva pokazala je interesovanje da angažuje slobodog agenta, a spisak postaje sve veći

Posle Rome, Beneventa i gradskih rivala iz Milana, Mario Mandžukić pojavio se i na listi želja Fiorentine koja je ekspresno krenula da vuče konkretne poteze. Naime, italijanska televizijska kuća Sportitalia tvrdi da je klub sa “Artemio Frankija” hrvatskom napadaču ponudio dvogodišnji ugovor težak 3.000.000 evra po sezoni uz opciju produžetka na još godinu dana.

Uprkos činjenici da se nekadašnji centarfor Juventusa nije proslavio u redovima katarskog Al Duhaila odigravši samo pet utakmica uz 392 minuta na terenu, čelnici tima iz Toskane svesni su da 34-godišnji napadač može da predstavlja značajan doprinos pred protivničkim golom.

Izabrane vesti

Takođe ne treba zanemariti ni uticaj koji bi vremešni Mandžukić mogao da ima na mladu ofanzivnu liniju tima koju čine 22-godišnjaci Federiko Kjeza, Patrik Kutrone, Kristijan Kuame te nešto mlađi Dušan Vlahović (20).

Svakako da bi pomenuti talenti i te kako mogli da se okoriste o iskustvo stečeno u finalima Lige šampiona i Svetskog prvenstva, a Super Mario ga ima na pretek.

Podsetimo da je Mandžukić četvorostruki osvajač serije A sa Juventusom čiji je član bio od 2015. do januara 2020. godine i za koji je postigao 44 gola u 162 takmičarske utakmice.



tagovi

Mario MandžukićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara