(©Reuters)
(©Reuters)

Nije Mitar, nego Sergej: Srpski vezista povredio koleno

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.11.23. | 16:08

Ne bi trebalo, ipak, da je nešto ozbiljnije

Informacije iz Saudijske Arabije juče pre podne su glasile da se povredio Aleksandar Mitrović i da je pitnaje da li će moći da pomogne reprezentaciji Srbije pred poslednji meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Bugarske. Kad ono...

Samo koji sat kasnije Mitrović je istrčao na teren i postigao gol iz penala za Al Hilal. I taman kada je Piksi Stojković mogao da odahne zbog Mitrogola, sa iste utakmice stigla je i jedna loša vest – povredio se Sergej Milinković-Savić.

Izabrane vesti

Srpski vezista je pre kraja morao da izađe sa utakmice, a današnje vesti sa Bliskog istoka govore da je SMS istegao ligament kolena i da ga čeka pauza. Ali, isto tako su informacije da nije ništa ozbiljnije u pitanju, da bi SMS mogao da bude na poštedi nedelju-dve, pošto je sam, bez tegoba, otišao sa stadiona posle meča.

Istina, to opet znači da je neizvestan nastup za reprezentaciju Srbije protiv Bugarske, jer je utakmica za dve nedelje, pa će lekari imati posla da probaju da osposobe Sergeja makar da bude pripravan ako zatreba, pošto će Orlovima biti dovoljan i bod da osvoje drugo mesto i vizu za EP u Nemačkoj sledeće godine.


tagovi

Sergej Milinković SavićAl Hilalfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara