Rikardo i Stolica (© Star sport)
Rikardo i Stolica (© Star sport)

Nije potpisao novi ugovor, ali je dao reč: Rikardo Gomeš obećao Ilievu da ostaje u Partizanu

Vreme čitanja: 2min | uto. 12.07.22. | 15:49

„Mladi će moći da uče o ljubavi i posvećenosti klubu“, kaže sportski direktor crno-belih

Bio je pre tri godine Rikardo Gomeš najbolji strelac Partizana, ali je otišao usred leta i ekipa je bez njega morala da se probija kroz zahtevne kvalifikacije da bi se na kraju domogla grupne faze Lige Evrope. I sad je napadač sa Zelenortskih Ostrva prva puška tima, ujedno Zlatna kopačka prethodnog prvenstva, samo što ovog leta sigurno ostaje u Beogradu.

Ugovor ga ionako veže za klub iz Humske još dve godine, te iako bi bilo logično da je zatrpan ponudama i da razmišlja da naplati najefikasniju sezonu u karijeri, afrički špic je rešen da boravak u Srbiji produži. Ne (još) i ugovor, ali je makar obećao čelnici kluba da ne mrda, da na njega mogu da se oslone.

Izabrane vesti

Tim je jedna od tema na Topčiderskom brdu skinuta sa dnevnog reda.

Postigli smo možda i najvažniji dogovor u ovom prelaznom roku. Rikardo je dao reč da nas neće napuštati i srećni smo i ponosni zbog toga, jer i sami znate kakvu sezonu ima iza sebe i kako je sve to mogao da materijalizuje. Odlučio je da sve ponude stavi u fioku i dogovorili smo se da i u narednim sezonama bude naš lider, neko na koga će ekipa u svakom momentu moći da se osloni“, istakao je Ivica Iliev, sportski direktor Parnog valjka za Telegraf.

Na taj način je šef stručnog štaba Ilija Stolica dobio uverenja da će imati na raspolaganju momka koji je u prethodnom ciklusu postigao 38 golova i tako oborio rekord Mateje Kežmana po broju pogodaka u svim takmičenjima tokom jedne sezone. Uspešno je počeo i novu, jer je na premijeri Mozzart Bet Superlige pečatirao ubedljivo slavlje crno-belih u Ivanjici, realizacijom jedanaesterca za konačnih 4:0.

Ponosni smo što imamo takvog igrača i čoveka u svojim redovima, nekoga od koga će mladi momci koji stasavaju moći samo da uče o ljubavi i posvećenosti klubu, važnijoj od svih materijalnih dobara, a to je danas retkost u fudbalu“, dodao je Iliev.


tagovi

Rikardo GomešIvica IlievFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara