Nije samo finansijski fer-plej… PSŽ oterao Mouru jer je špijun!

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.02.18. | 14:55

Ima još jedna trula jabuka u svlačionici…

PSŽ je kupio Lukasa  Mouru per pet i po godina kao jednog od najvećih talenata svetskog fudbala za 40.000.000 evra, a prodao ga je pre nekoliko dana Totenhemu za 28.000.000 evropskih novčanica, jedva čekajući da ga se reši…

Moura na Parku Prinčeva i nije ostavio loš utisak na početku. Za pet godina na Parku prinčeva je upisao 40 golova i 50 asistencija, ali u poslednje vreme je pao u senku posle dolazak zvezdanih pojačanja poput, najpre Di Marije i Drakslera, a potom i Nejmara i Mbapea. Prethodne polusezone je na terenu proveo svega nekoliko minuta i bilo je jasno da je višak.

Izabrane vesti

Pominjali su se razni klubovi kao zainteresovani za njega poput Mančester Junajteda, Napolija, Intera, Evertona, Nanta, Betisa, Malage, nekih kineskih klubova… PSŽ je na početku tražio 45.000.000 evra, ali je na kraju spustio cenu kada je Totenhem izašao sa konkretnom ponudom.

Mediji u Parizu posle odlaska Brazilca oktrivaju da je on prodat, ne samo zbog svojih fudbalskih kvaliteta i jake konkurencije. Već i zbog ljudskih. Otkriveno je da je Lukas Moura bio krtica i da je medijima prenosio sve informacije iz svlačionice Pari Sen Žermena. Već neko vreme PSŽ vodi rat sa domaćim medijima koji su uglavnom pogađali šta se dešava u svlačionici Svetaca, a na kraju je sportski direktor Antero Enrike otkrio da je Moura “taster” iz svlačionice. I ne samo on!

Za isto se sumnjiči i Hatem ben Arfa koji je precrtan i nikako nije igrao ove sezone. Ali ne želi da napusti klub i bogat ugovor koji ima na Parku prinčeva.

(FOTO: Action images)


tagovi

Lukas Moura

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara