(©AFP)
(©AFP)

Nije samo Roma, Sašu Lukića zove i Napoli

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.08.22. | 16:42

Čeka se da Fabijan Ruiz završi sa PSŽ-om

Odlučio je Saša Lukić da želi da ode iz Torina. Legitimna želja, možda malo nesrećno pokušana da se izvede, pošto je srpski reprezentativac odbio da igra meč prvog kola Serije A protiv Monce.

To je izazvalo veliko negodovanje u taboru Torina, uznemirili su se i navijači... Mnogi su prst krivice za ceo slučaj uperili ka Žozeu Murinju, smatrajući da je on „podstakao“ Lukića da iskaže nezadovoljstvo, jer Roma u ovom prelaznom roku kuje plan da dovede nekadašnjeg vezistu Partizana.

Izabrane vesti

Međutim, ispostavilo se da nije Vučica jedina koja je bacila oko na Sašu Lukića. Ima i jakog konkurenta – Napoli. Kako je otkrio novinar RAI-ja Čiro Venerato, Napolitanci su takođe uveliko u misiji da dovedu srpskog fudbalera u grad podno Vezuva.

Modus operandi je sledeći: Napoli bi da uzme Lukića na pozajmicu sa opcijom otkupa narednog leta. Jedna od prepreka koje stoje na putu realizaciji posla je Fabijan Ruiz, vezista plavih, koji je u pregovorima sa Pari Sen Žermenom. Dok Španac ne ode, ne može ni Srbin u Napulj.

Pitanje je, naravno, da li je i Torino raspoložen za takvu varijantu, da pusti Lukića na jednogodišnji „zajam“, kad Roma nudi drugačiju, finansijski konkretniju varijantu.

Lukić ima ugovor sa Bikovima na još dve godine, a posle ovakve bune koju je podigao, velike su šanse da ga Torino na kraju ipak pusti, jer kome treba u timu toliko nezadovoljan igrač...


tagovi

Saša LukićTorinoItalijaNapoli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara