Nije samo Sadik – Napoli traži od Partizana i Stevanovića

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.01.20. | 13:52

Čovek za vezu – Fali Ramadani

Jedna Partizanova beba je pobegla Napoliju, iako je imao na radaru. Koketirali su iz kluba podno Vezuva sa Strahinjom Pavlovićem tokom jesenje polusezone, ali kako to obično biva, dok su oni čekali, reagovao je neko drugi i odveo im igrača ispred nosa. Monako je bio konkretan i korektan i u osmocifrenom transferu odveo je talentovanog štopera na Azurnu obalu.

Ali, našli su čelnici Napolija nove mete u Humskoj 1! Osim Umara Sadika, o kojem je sve brujalo tokom petka, kako zbog interesovanja Napolitanaca, tako i komplikovanog ugovora koji crno-beli imaju sa Romom, u fokusu je i – Filip Stevanović.

Izabrane vesti

Tako tvrde mediji iz Napulja i to sa sve vinjetom „ekskluzivno“, koji barataju i informacijom da su Plavi pozvali u pomoć čuvenog menadžera Falija Ramadanija, koji već ima trojicu svojih igrača u ovom klubu: Nikolu Maksimovića, Kalidua Kulibalija i Dijega Demea. A, nije isključeno – pisalo se o tome – da dobije i četvrtog, Nikolu Ninkovića, s tim što bi njega prosledili u Bari na pozajmicu.

Ramadani bi trebalo da posreduje u poslu, da nagovori crno-bele da Stevanovića preusmere ka gradu podno Vezuva, umesto ka lepotama Azurne obale, odakle ga zove Nica.

Francuski klub je u poodmaklim pregovorima sa Partizanom, znaju to i Italijani, koji barataju i sumama: Nica je najpre ponudila 12.000.000 evra crno-belima, pa onda dodatna 3.000.000 kroz razne bonuse, ali klub iz Humske 1 traži celih 18.000.000. Generalni direktor Miloš Vazura je bio prethodnih dana u Milanu, gde je razgovarao o uslovima prodaje kako Umara Sadika, mada se sada oko toga pita i Roma, ali i oko eventualnog transfera Filipa Stevanovića.

Vremena za pregovaranje i dogovaranje još ima, jer mladi fudbaler ima tek 17 godina, u septembru će napuniti 18, a tek nakon toga će moći da ode u inostranstvo, što je objasnio i potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

Iz Humske 1 su od crno-belih beba poslednjih godina put Italije direktno otišli Nikola Milenković i Dušan Vlahović, u tabor Fjorentine, a mogao bi narednog januara ka jugu Čizme da krene i Filip Stevanović.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara