Nije za velike klubove, a uporno ga dovode: Mančester Junajted potvrdio novog levog beka!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.23. | 17:46

Od nekoliko opcija, izbor pao na Španca

Povrede Luka Šoua i Tajrela Malasije na početku sezone su naterale Mančester Junajteda na hitnu intervenciju na fudbalskoj pijaci i dovođenje levog beka kao privremenog rešenja.

Izbor je pao na Španca Serhija Regilona koji je bio precrtan u Totenhemu. Realizovana je pozajmica do kraja sezone, a Regilon je danas još pre zvanične promocije odradio i prvi trening u novom klubu.

Izabrane vesti

Pominjala su se imena poput Marka Kukurelje iz Čelsija, Markosa Alonsa iz Barselone, Rika Henrija iz Brentforda, Leonarda Spinacole ali je je Regilon na kraju bio verovatno najlakša i najjeftinija opcija za Crvene đavole. Popuniće rupu makar na neko vreme iako se do sada u karijeri nije proslavio u velikim klubovima.

Osim dobrih igara u dresu Sevilje, nigde drugo nije blistao. Realovo je dete ali ga se Kraljevski klub odrekao posle samo jedne seniorske sezone. Potom je karijeru oživeo u Sevilji i izdejstvovao transfer u Totenhem ali je tamo razočarao tokom dve sezone. Ništa bolje nije prošao ni u Atletiku na pozajmici prošle sezone, a odavno je izgubio i status reprezentativca.

Ovog leta mu je novi Totenhemov strateg Ejndž Postekoglu rekao da može da traži novi klub i mimo svih očekivanja je završio na Old Trafordu.

„U životu moraš biti spreman za sve i za svaku šansu koja ti se ukaže. Ovakvu priliku i ovako veliki klub nisam mogao da odbijem. Pričao sam sa trenerom i znam šta se traži od mene. Sprerman sam da dam svoj doprinos u ostavrenju ciljeva“, rekao je Regilon na promociji.


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Serhio Regilon

Obaveštavaj me

Totenhem
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara