Toni Kros (©Reuters)
Toni Kros (©Reuters)

Nikad ne reci nikad: Toni Kros zagolicao maštu Nemcima, vraća se u reprezentaciju?

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.12.23. | 17:47

Gde ima dima, ima i vatre... A, nju raspiruje Antonio Ridiger

Kod Nemaca nije reč o lošoj utakmici, mesecu ili godini, već o godinama. Nakupio ih se pozamašan broj, dugo Elfa nema u završnici velikih takmičenja. Dva ispadanja u grupnoj fazi na Prvenstvima sveta, osmina finala na kontinentalnom, smene selektora... Sve u svemu ozbiljna kriza. Ali, u moru crnih vesti mogla bi da se dogodi i jedna lepa.

Julijan Nagelsman bi za Euro mogao da dobije veliko pojačanje. Toni Kros se pre dve godine povukao iz reprezentacije, trebalo je to da bude stavljena tačka za sva vremena. Mada, nikad ne reci nikad. Za sada nema ničega opipljivog, ali vezista Real Madrida zagolicao je maštu Nemcima i sve ostavio otvoreno.

Izabrane vesti

Gde ima dima, ima i vatre. A, nju raspiruje Antonio Ridiger. Danonoćno postavlja isto pitanje Toniju Kros. Dobio je i konkretan odgovor. Kakav je – uskoro će biti jasnije. Do samita najboljih evropskih timova ima još nešto jače od pola godine.

„Morao sam dugo da razmišljam o tome. Zatekao me je nespremnog, jer nisam mislio o tome, ali on jeste“, prozborio je Toni Kros sa osmehom na licu za DAZN, ali nije želeo da kaže šta je odgovorio Antoniju Ridigeru:

„To me je navelo da razmislim i da mu odgovorim, ali danas odgovor ne mogu da dam“.

Kristalno jasno je vezisti Kraljevskog kluba kakvu lavinu bi mogao da pokrene...

Za staro gvožde definitivno nije. Istina, nije ni u cvetu mladosti, no povreda nema. Zaobilaze ga, barem one krupnije.

„Pitam ga isto pitanje svaki dan. Igrači poput njega, koji i dalje igraju na tako visokom nivou, moraju da budu tu (u reprezentaciji prim. aut). Način na koji deli pasove je sa druge planete. Sve što radi je zaista impresivno. Voleo bih da ponovo zaigra za reprezentaciju“, rekao je Antonio Ridiger.

Nemačka poslednjih godina nije imala naročito dobre rezultate, čak ni kada je Toni Kros bio deo tima. Ali, otkako se povukao upisala je čak osam poraza i isto toliko remija na 30 utakmica. Zlopati se, teško pobeđuje i poprilično je neubedljiva.

Antonio Ridiger je podgrejao priču, sada još da vidimo hoće li se Toni Kros okretati kako vetar duva i da li će ga srce povući da zaigra u svojoj zemlji na Evropskom prvenstvu.


tagovi

Toni KrosAntonio RidigerFudbalska reprezentacija NemačkeEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara