Komentari na vest

Niko nikad kao Čelsi: Za sezonu 611.490.000 evra na pojačanja! Model za budućnost ili muka u najavi?

i

igimigi95

pre preko 1 godinu

samo jos da su uzeli neku devetku, tipa Vlahovic, bio bi dobar prelazni rok. Zanimljiv tim, svi mladi, tehnicki potkovani, agilni igraci, siroka klupa, model Sitija. Vise tim za nekog spanskog trenera, nisam siguran kako ce GP ukomponovati to.
Q

Qyuq

pre preko 1 godinu

Sami ste napisali real je uzeo najbolje u tom trenutku, a ovi sto su u presli celzi i nisu najbolji…
Q

Qq3

pre preko 1 godinu

Mudrik i Enco nisu najbolje sto postoji dostupno na trzistu sad plus Feliks… Uzeli su najbolje sto postoji dostupno sad….
v

v1ad

pre preko 1 godinu

Kad dovedes lika iz Brajtona za 60 miliona onda si stvarno za posmatranje. Podsecaju me na onaj gif Arapina koji baca pare okolo dok igra.
L

LuloLulo

pre preko 1 godinu

I Arsenal doveo Bena Vajta za 60 miliona iz Brajtona i svi smo mislili promasaj, kad ono
T

TP-1

pre preko 1 godinu

Svi ti igraci koji su dosli su osudjeni na propast i korak unazad u karijeri. LS videti nece sledece godine u to sam siguran. Trenutnk su 11 i tesko ce se izboriti za bolji plasman.Celzijevo mesto na tabeli zauzima polako Njukasl,a plavci odose na pucinu!E sad,ako neko od igraca koji su dosli ima vremena i strpljenja da saceka 5 godina (ako se to uopste desi) da se ovi momci uklope,dok se to desi ode sve u propast.
r

rui costa

pre preko 1 godinu

E, gospodine Boli, da li vam možda treba napadač? Imam jednog malog Goncala Ramosa,dao bi ga kao vama za jedno 400 miliona,pošto se poznajemo.
r

radoslavv

pre preko 1 godinu

Nek mi neko objasni postupak otimanja kluba od Romana.Pošto i ne pratim fudbal mnogo,više sam ljubitelj košarke i tenisa.Ali,da li je moguće da su britanci došli tek tako i rekli mu ovo nije više tvoj klub,sad je naš??? Zaplenili ga i prodali ameru kao da je njihov, bez da Abramoviču išta isplate odštete??? Pa nije to je*eno auto nego institucija vredna par milijardi.To je verovatno najveća krađa u istoriji.Šokiran sam.Ako sam pogrešno shvatio molio bi da mi neko objasni.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Ugrubo je bas tako bilo. Samo su to Englezi i Amerikanci fino upakovali, pa to ispada kao neko dobro djelo. U principu je bilo bas tako kako si napisao.
g

gostgost

pre preko 1 godinu

Nije da su mu ga oteli ali moro je prodat klub..i nije osto bez para..jeste da su mu trazili i nudili kupce ali na kraju je on biro kome ce prodat.
s

samomoša

pre preko 1 godinu

Znam samo da bi sad jedan Drogba koštao 76666677888533356779000032 eura ako je mudrik 100
y

yoox

pre preko 1 godinu

Sad su ga baš preterali.

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

Džabe, i dalje će biti limitirana boranija. U odnosu na uloženo-dobijeno. Pametna ulaganja su bila u vreme Drogbe, i plafon u onoj sezoni sa Hazardom. Sve posle toga ,truba. A finansijski fair play je farsa, to i deca znaju odavno.
M

Mekmanaman

pre preko 1 godinu

Pitanje je da li su poslovali na primer bolje od Liverpula koji je doveo Nunjeza, Gakpoa, Dijaza, Karvalja, Bajčetića, Konatea... gde Luis Dijaz najstariji sa 25 godina. Vreme će pokazati
M

Maestro

pre preko 1 godinu

Cinjenica da su doveli dosta mladih igraca koji tek trebaju da eksplodiraju,naravno ne vrede oni te novce...Sustinski njihov problem je sto ti sad treba iskusan trener,seda glava,sa autoritetom i harizmom da slozi sve,Grejem Poter je dostigao svoj maksimum u Brajtonu,nije on za vise,ne zna on da vozi ovaj Ferari od 600 miliona,za njega je Skoda oktavija🤣🤣🤣
p

pivo5

pre preko 1 godinu

Kako ljudi ne shvataju sta se desava. Engleska ce da postane Superliga vise para vec sada zaracujes ako igras za Southampton nego za Lazio, Leverkusen, Lyon, Villarreal itd. Kup Sampion nemoze da isplati take sume. Pobednik kup Sampiona manje pare dobije nego bilo koji PL Klub. Posle 91 ' su poceli da pojedu istok a sad su poceli da se pojedu izmedju sebe. PSG da Nije uzeo Katar Oni bi vec ispali iz lige petice.
D

DarkoZakanj

pre preko 1 godinu

Ima ce izdatke na duzi vremenski period i ako budu promasaji bice to pogubno za finansije,ako su pogodili onda ce to biti tim za narednih 10 goina ..kocka je.

mratinkovic86@gmail.com

pre preko 1 godinu

80% tih igrača neće ni biti tu za 10 godina. Današnji igrači ako ti se zadrže u klubu više od 4 godine. To je premija.
H

Hermano7

pre preko 1 godinu

Tebra ja ovako na manager ne sklapam ekipu… Nema ovde leba
M

Mika iz Trstenika

pre preko 1 godinu

Tih 260 miliona koje je real potrosio 2009 je ravno sada potrosenih bar 500 miliona, koliko je novac obezvredjen od tada
L

LuloLulo

pre preko 1 godinu

Ali su za 35 miliona doveli Benzemu, velikog talenta dokazanog u francuskoj ligi i LS, a ovi danas dali 100 miliona za Mudrika i 80 za Fofanu koji je bio rupa u Lesteru
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

Ne da nije isto nego ne moze da se poredi. Real je tad doveo 2 osvajača zlatne lopte (Kaka i Ronaldo), osvajača evropskog prvenstva i lige šampiona (Xabi Alonso), i Benzemu koje će se ispostaviti kao treća zlatna lopta od tih transfera i drugi najbolji strelac u istoriji kluba. O uspesima na terenu pre Reala a i tokom boravka u Realu ovih igrača ne treba govoriti i sta su sve na kraju postigli u karijeri. Kakve titule i priznanja imaju većina silnih insta zvezda koje je Čelzi doveo?
4

46

pre preko 1 godinu

Osim špica, popunjeni su dobro na svim pozicijama. Na leto ne moraju ovoliko da divljaju, nego da se više pozabave dovođenjem pravog napadača i prodajom igrača koji su prekobrojni i ne igraju fudbal dostojan kluba koji želi da se ozbiljno umeša borbu za sve trofeje (Maunt, Aspilikueta, Kovačić, Obamejang, Broja, Zijeh, Loftus Čik, Zakaria) . A i ne znam koliko je pametno i Pottera ostaviti na klupi, ja nisam video da je on neke posebne taktičke zamisli sproveo ili da ekipa igra nešto bolje nego sa Tuhelom.
K

Kleo

pre preko 1 godinu

Zivo me zanima ko ce sve ove igrace da uklopi u kratkom periodu, pa njima ove sezone visi i plasman u LS, tako da nije da ima preterano vremena za eksperimentisanje.
?

???

pre preko 1 godinu

Sta ima tebe to da zanima,zanimaj se tvojim zivotom,ako ga imas(ili ceo bogovetni dan visis po vestima i komentarises).
n

nidza1981

pre preko 1 godinu

SAda ce da zavrse sa 10+ igraca sa ugovorima od 8 godina hahahaha, jao majko moja kada sve pukne kao balon
n

nije to Barsa i Messi

pre preko 1 godinu

druze Chelsea i svi u P ligi su u debelooommmmmmm plusu..Fudbal donosi veliki novac, da nemaju ne bi trosili..nema zime za njih..Ne vode Chelsea terza i vucelic..
s

stefan277

pre preko 1 godinu

kepa badijasil-silva-fofana chilwell-enzo-kante-james mudryk-felix(kai)-mount/sterling/madueke Realno ne zvuči lose uz nekoga ko zna da slozi ekipu dosta mlad i jak tim sa dobrom klupom. Bice zanimljivo gledati sledece sezone kad se vrati lukaku i dodje nkunku
n

nešto onako

pre preko 1 godinu

Nisam rusofil, ali da me pogrešno ne razumete, Roman je od Čelsija napravio fabriku novca... Ovo sad što rade ne liči na rad ozbiljnog kluba... Dovoditi po 7-8 igrača u svakom prelaznom roku, ne rade ozbiljni klubovi....
G

GostBojan

pre preko 1 godinu

Zar niste pisali da u ugovoru pri kupovini kluba covek treba da poteosi odresjenu sumu novca?Pa sad trosi prema ugovoru.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ccc, i mi sa nekim od njih da igramo LŠ... Sa Gobeljardom i Srnaldinjom.
G

Gost999

pre preko 1 godinu

Mudrika su i vise platili. A niste uracunali i Nkunkua, koga su kaparisali i platili za ljeto. I poslije 600mil potrosenih, i dalje im najbolji igraci Dzjems, Kante, Cilvel koji su vec tu. Golman, Tijago Silva i vjerovatno Haverc. Svi vrlo sigurni u postavi. Plus ce tu sigurno biti dobre minutaze za engleske "talente" Maunta i Galagera, tako da Boga pitaj gdje ce ovi svi igraci igrati. Potrosili preko pola milijarde, a uopste se ne osjeti da su nesto bitno jaci nego sto su bili. Svaka cast.
k

kojotski

pre preko 1 godinu

Neće Čelzi propasti, jer mu leđa drže američke banke. Druga je stvar da li će pre sportskih preferirati biznis rezultate. Na kraju krajeva kad se zasite trenutni vlasnici, prodaće klub po još većoj ceni nego što je kupljen.
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Sad bez peckanka,Mendi,Cilvel,Badijasil(Kulibali) Silva,Dzejms,Kante,Enco,Maunt,Mudrik,Feliks,Haverc(tu su bas tanki),je odlicna ekipa,sa isto tako solidno jakom klupom,Kovacic,Sterling...
I

I

pre preko 1 godinu

Tako je, samo što taj tim neće da sastave ni jednom do kraja sezone. Kante je za penziju koliko se povređuje, bukvalno ne može mesec dana da sastavi, Džejms isto jako puno problema sa povredama, Čilvel takođe, a ima ih još takvih.