Niko Vilijams (©Reuters)
Niko Vilijams (©Reuters)

Niko Vilijams stiže u Barselonu po modelu Injiga Martineza

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.10.23. | 14:08

Atletik Bilbao ostaje bez obeštećenja za mlado krilo

Usman Dembele je otišao u Pari Sen Žermen, Feran Tores, Rafinja i perspektivni Lamin Džamal dele minutažu (delom i zbog čestih povreda), a na leto bi mogli da dobiju još jednog konkurenta za mesto desnog krila u Barseloni. Reč je o Niku Vilijamsu kojem po završetku sezone ističe ugovor sa Atletik Bilbaom.

Iako je njegov 29-godišnji brat Injaki Vilijams celu karijeru u dresu baskijskog kluba, osam godina mlađi Niko izgleda ima veće ambicije i želi da osvaja trofeje i redovno igra Ligu šampiona. Zbog toga se i dalje ne izjašnjava povodom ponude za produžetak ugovora, pa je nervoza u Atletik Bilbau sve veća usled činjenice da bi na leto mogao da ih napusti kao slobodan igrač. Ako već odlazi, nadaju se Baski da bi makar mogli da zarade na tome.

Izabrane vesti

Španski novinar Enrik Kanjeljas tvrdi da se Niko Vilijams već dogovorio sa Barselonom i da je dolazak mladog napadača zapravo poslednji posao Matea Alemanija kao sportskog direktora Katalonaca, koji je ostavljen Deku samo da ga kompletira.

Iz Atletik Bilbaa u Barselonu kao slobodan igrač prošlog leta je stigao iskusni štoper Injgo Martinez, pošto je pustio da mu istekne ugovor sa Baskima. Po svemu sudeći, po istom modelu stiže i reprezentativac Španije.


tagovi

Niko VilijamsBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara