Nikola Aksentijević (©FK Radnički Niš)
Nikola Aksentijević (©FK Radnički Niš)

Nikola Aksentijević: Nadam se pozivu u reprezentaciju

Vreme čitanja: 1min | pet. 21.08.20. | 14:10

Desni bek Radničkog ima visoke ambicije

Tri pobede iz četiri kola i dobra atmosfera na Čairu. Ogleda se i u tome što Nikola Aksentijević u intervjuu za sajt Radničkog otvoreno priznaje da nije odustao od sna da bude standardan u reprezentaciji Srbije, koja se od povlačenja Branislava Ivanovića muči sa deficitom igrača na poziciji desnog beka.

Istina, niko u tim raspravama nije pomenuo Aksentijevića kao potencijalno rešenje, ali dozvoljeno je nadati se.

Izabrane vesti

Deluje mi da je pozicija na kojoj igram postala veliki problem za našu reprezentaciju. Moje nije da komentarišem odluke selektora. Na meni je da naporno radim i pružam što bolje partije ovde i nikad se ne zna. Ja sam već debitovao za reprezentaciju kada je selektor bio Mladen Krstajić, a s obzirom na to da u Srbiji zaista nema mnogo kvalitetnih bekova, zašto se ne bih nadao novom pozivu? Naravno, moram puno da radim ovde u Radničkom i pomognem mu da ostvari ciljeve, a ukoliko sve vreme budem na visokom nivou, sve je moguće“, optimista je Aksentijević.

O subotnjem derbi meču petog kola Superlige sa Spartakom u Subotici...

Na početku svake lige je bitno da se krene sa pobedama. Mi smo uspeli da ostvarimo učinak tri od četiri. U samom smo vrhu i to je ono što smo i želeli. U subotu imamo veoma tešku utakmicu protiv Spartaka u Subotici i mi ćemo tamo dati sve od sebe da ostvarimo dobar rezultat i nastavimo ovaj niz“, rekao je Aksentijević.



tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeNikola Aksentijević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara