Nikola Čolić i Denis Stojković (©Starsport)
Nikola Čolić i Denis Stojković (©Starsport)

Partizan otputovao u Tursku, Nikola Čolić i Denis Stojković (još) zeleni

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.01.21. | 08:33

Crno-beli otputovali u Tursku bez dvojice 18-godišnjaka

Osetili su kako izgleda na velikoj sceni, ali osetio je i stručni štab da je ipak rano za tandem Partizanovih 18-godišnjaka. Pa su tako na pripreme u Antaliju crno-beli ovog puta krenuli bez Denisa Stojkovića i Nikole Čolića, koji očigledno nisu u planovima Aleksandra Stanojevića za drugi deo sezone.

Sportski žurnal, jedan od četiri medija koji će imati izveštača sa Partizanovih priprema u Turskoj, ističe da će Stojković i Čolić proleće provesti na pozajmicama na kojima će tražiti minute. Manje je verovatno da će im biti pronađen neki klub iz inostranstva, realnije je da će se kaliti u nekom superligašu.

Izabrane vesti

Inače, i Stojković i Čolić su jesenas odigrali po sedam utakmica za crno-bele. S tim da je Čolić na terenu proveo sve skupa 130 minuta – i postigao gol na debiju protiv Napretka – dok je Stojković imao nešto više šansi da se pokaže: 181 minut i asistencija u pobedi u Surdulici. Kad već nisu u prvom planu i za njih i za klub je bolje da odu negde gde će imati minutažu i moći da napreduju.

Pored Stojkovića i Čolića u Partizanovom avionu za Antaliju jutros nije bilo ni Aleksandra Popovića, Slobodana Uroševića ni Filipa Stevanovića, koji će biti sa reprezentacijom Superlige na turneji po SAD, te Aleksandra Miljkovića, jer on još oseća posledice korona virusa. Miljković će se ekipi pridružiti u drugoj nedelji priprema.

Put Antalije su dakle krenuli: Vladimir Stojković, Bibars Natko, Rajko Brežančić, Nemanja Stevanović, Lazar Marković, Milan Smiljanić, Takuma Asano, Žan Kristof Bajbek, Bojan Ostojić, Filip Holender, Ivan Obradović, Miloš Jojić, Sejduba Suma, Maki Banjak, Aleksandar Šćekić, Igor Vujačić, Aleksandar Lutovac, Nikola Štulić, Nemanja Jović, Svetozar Marković, Lazar Pavlovič, Lazar Slavković, Vanja Vlahović, Samed Baždar, Mihajlo Petković, Marko Milovanović, Aleksa Purić, Marko Živković, Saša Zdjelar.

Crno-beli će u Beleku ostati do 29. januara, a na obali Sredozemlja odigraće pet kontrolnih utakmica: s Ruhom iz Bresta, Zaglebjem iz Lubina, Rubinom iz Kazanja, ukrajinskom Desnom i na kraju Zorjom, 28. januara.


tagovi

Denis StojkovićNikola Čolić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara