Komentari na vest

Nikola Čumić: Hvala Duljaju, ali mogu samo u inostranstvo! U stanju smo da prestignemo Partizan, TSC i Čuku

M

MILAN GALIĆ

pre 11 meseci

Deco bezite iz naseg prljavog fudbala.Nedajte da vam kradu pare.
D

Dr Dragon

pre 11 meseci

UPRAVA NAPOLJE Sram vas bilo
п

партизан

pre 11 meseci

Дочекао, да се на његовом стадиону не игра надокнада времена, зато што губи 4:0,да нико неће да тренира први тим, да нико неће да дође као појачање, да нема сто гледалаца на Јна, да Јсд хоће да му уведе принудну управу. Може ли ниже да падне, видећемо у следећој сезони.
P

Pobeda je resenje

pre 11 meseci

Vojvodina mora da zadrzi Nikolu Cumica i da dovede pojacanja i bice top.
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Mozda na Soniju.
g

gostinjooo

pre 11 meseci

Radoja, Andrej Ilic, Zubairu, Crnomarkovic, Radulovicb dolaze u Vosu.
e

esex

pre 11 meseci

Sve za koje ste pricali da dolaze u vosu niko nije dosao..samo glumite da ste neki insajderi.vojvodina nema para i ne lazite ljude vise..meni je zao sto je tako ali tako je.
V

Voša NS

pre 11 meseci

Živim za povratak Radoje u Vošu.
s

somborac

pre 11 meseci

Hocemo i mi iz Sombora da uloze u nas.
A

Astoria

pre 11 meseci

Bila bi fora da Jokić uloži neku kintu u fudbal u Somboru. Kao što radi sa KK Joker. Ako mu je uopšte do toga, naravno.
B

Boxi

pre 11 meseci

Momak je odradio dobru sezonu u Vosi, sve cestitke, iskreno, smatram da je pojacanje za CZV, sad', naravno, nije odmah igrac za LŠ, ali, lagano, uz opustanje u nasoj ligi, i po par minuta u LŠ, verujem da bi pokazao jos bolji kvalitet uz jos bolje saigrace i iskoristio svoju sansu... Srecno Cume svakako 👍
G

Gostujući

pre 11 meseci

Vucelic i Vazura su doveli Partizan do nivoa da se i osrednji igraci ogradjuju od kluba sa samu pomen njihovog dolaska, samo to je dovoljno da ih nase oci vise nikad ne vide.
N

Nele 007

pre 11 meseci

Necete Vranjesa pa nece ni Cumic vas...Razlog isti...
P

Prc

pre 11 meseci

Partizan nije imao novac za licencu a da ima da plati kvalitet Cumica...zna Cumic i zato i nece u mali klubic...
V

Viki Miljković

pre 11 meseci

Potencijalno veliki izazov za budućnost večitih. Sad kad su cene igrača dovoljno male da ih lagano plate neki Austrijanci, Šveđani, Bliski istok, ali i neki domaći klubovi, teško će se dobijati mladi talenti sa 0 EUR + procenti. Rešenje je ili dobar skauting ili dobra škola ili da se pošteno plate domaći igrači (što je najmanje verovatno).
V

VladaBg

pre 11 meseci

Dobro je sto drzava pravi nove stadione, bolje uslove za igrace i njihov napredak, treba jos i ovo sto kazem da napravi jos velikih klubova, RNIS, RKG i VOJ, da imamo vise kvalitetnijih meceva, da uvede gradove u ligu, tako ce se poboljšati gledanost, i da pokusamo da zadržimo na taj nacin mlade igrace bar do 23, 24 godine da znaju da ce ovde napredovati i biti solidno placeni, a ne ko onaj mali iz IMTa sto sa 18 godina vec hoce da ide u inostranstvo
V

VladaBg

pre 11 meseci

Znate vec, dok drzava ne ulozi u RNIS, RKG i VOJ isto koliko ulaze u CZ i FKP, da svih 5 klubova budu sampionski, Tsc i Cuka su isto plus, onda cemo u Ligi imati 60 derbija, a u Evropi koeficijent, bili bi u Top 10 liga
o

ocemol

pre 11 meseci

Pa 'ocemo i mi iz Uziva da uloze u Slobodu, zar smo mi manje bitni od drugih?
V

VladaBg

pre 11 meseci

Treba drzava da daje novac za gradove po broju stanovnika, BG, Ni, KG, i NS po milion da podele to na broj klubova u superligi, a gradovima iznad 50000 stanovnika po 400000 evra, sela nista, da brzo vratimo fudbal u gradove. I ja zelim da vidim Slobodu u Superligi
B

BokiUSA

pre 11 meseci

Ocemo.... druze jedan Amerikanac povratnik je zeleo da kupi slobodu i ulozi svoj kapital prekoju godinu. Dok ga mafija nije najurila. Kada je trazio da se prikazu dugovi kluba nebili vratio nikada da stane da raste dug... sa 300k na 500k i odeee lopovi izmisljali koliko god mogu. Covek video i okrenuo se. E tako je u svim klubovima od vrha do dna. Samo je pitanje ko je jaci ...
c

cccc

pre 11 meseci

sine ljutice bogdana nije inostranstvo
a

a ko bi

pre 11 meseci

Dosao u klub koji vode NEljudi,koji su diktatoru obecali da ce ga unistiti??? Bruka su jedino tzv Gribari koji brukaju sveto ime i cute za saku evra.
S

Srpska Atina

pre 11 meseci

Bravo cume, vole te tvoji novosadjani!
r

retrobg435

pre 11 meseci

apel na drzavu da novčano ulozi i po ogme tsc cuki i voši danaprave konkurentan tim za ligu konferencija, ukinite broj stranaca jer od naših što vredi idu preko..
D

Dragan 1985

pre 11 meseci

Tesko ce Vosa stici bez adekvatnih pojacanja Cuku i TSC, pogotovo jer su ta dva kluba zdrava i imaju daleko vise novca od Vose. Kada budem video pojacanja i prodaju igraca, prokomentarisacu svaki klub kolike su mu dosege.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Trebalo je Zvezda da ga dovede jos nakon one sezone u Radnickom. Odavno me neki igrac nije toliko impresionirao kao on tada.
b

brrrrr

pre 11 meseci

Zvezda je možda kod Ranđelovića napravila grešku,kod ovog nikako.
V

Voša NS

pre 11 meseci

Bravo Čume,u blizance nikada!
T

Tarantula

pre 11 meseci

Naravno,kao i Mića Ivanić!Doduše,ovaj nam ne treba,jedino ako hoće za Grafičar da igra.
f

fcv is art

pre 11 meseci

@Tarantula On je iz Batea presao a sam je pojeo znas vec sta...niko ga nije terao da izjavljuje nesto sto posle nije ispostovao.Pogazio je rec.Za razliku od Tadica,Brkica,brace Milinkovic Savic,Radoje,Medojevica,Kabica i ostalih.
s

slavuj

pre 11 meseci

Vidi ovog u blizance nikad! Pa taj Čumić vam je došao iz Atine gdje je otišao iz Rd Niš , veze nije imao sa NS i Vojvodinom. Da ne tvrdiš da navija za vaš klub? Koliko Vošina djeca neće u blizance govori i to da u CZ igraju Ivanić, Kataji, Pankov, legenda severa Pavkov, nekada Meleg, Kahriman, tako da ne pričate bez veze. U Srbiji se navija za dva kluba, ostali su samo simpatizeri.
O

OgromnaRazlika

pre 11 meseci

Između Voše i Duljajevim JSD je ogromna razlika i momak ne želi u klub koji sledeće sezone ulazi u borbu za opstanak.Normalno je da ostaje u Voši.
P

PD

pre 11 meseci

Malo falilo da ispadneš duhovit
G

GostGostuje

pre 11 meseci

Ja navijam za jacu Vosu, TSC i Cuku… Jaci oni jaca liga.
C

Cipiripi LE2

pre 11 meseci

Nije lud da ide unazad
G

Gojko šeta sam

pre 11 meseci

Bilo bi dobro za ligu da ostane u Vojvodini. Glavni igrač, a njima je potreban za kvalifikacije. Bio bi i u FKP glavni, ali u ovom trenutku nema neke logike da iz Vojvodine ide u blio koji klub sem Zvezde (navija za njih prema onome šta je kačio na društvenim mrežama), ali iz njegove perspektive je bolje biti glavni igrač nego rezerva Olajinki i Bukariju.