Nikola Drinčić (©FK Zemun)
Nikola Drinčić (©FK Zemun)

Nikola Drinčić novi trener Zemuna: Cilj je Mozzart Bet Prva liga Srbije

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.06.23. | 13:46

Novi početak za proslavljenog fudbalera

Kao igrač je produžena ruka trenera na terenu, sada će pokušati da tu fudbalsku inteligenciju demonstrira i sa klupe. Nikola Drinčić novi je šef stručnog štaba Zemuna, saopštio je beogradski srpskoligaš.

Nije ovo prvi trenerski posao 38-godišnjeg Beograđanina, ali jeste nešto ambiciozniji poduhvat nego dva dosadašnja, jer bivši fudbaler brojnih ruskih i srpskih klubova – između ostalog i Partizana, Vojvodine i Čukaričkog – još pre dve sezone je uplovio u ove vode.

Izabrane vesti

Međutim, radio je prvo kao pomoćnik u IMT-u, a zatim i kao glavni trener u Omladincu iz Novih Banovaca. Zemun je ipak poseban izazov, iako su ove sezone izgubili trku sa OFK Beogradom u borbi za mesto u Mozzart Bet Prvoj ligi Srbije.

Kako bilo…

Nikola Drinčić od danas preuzima kormilo FK Zemun. Rukovodstvo kluba na čelu sa predsednikom Gavrilom Kovačevićem postavilo je visoke ambicije pred novog šefa stručnog štaba. Cilj je isti kao prošle sezone prvo mesto i povratak u Prvu ligu Srbije. Nikoli želimo da bude uspešan kao što je bio kao fudbaler mnogih klubova u Srbiji i inostranstvu. Srećno”, objavio je Zemun.



tagovi

Nikola DrinčićFK Zemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara