Lazetić (© MN Press)
Lazetić (© MN Press)

Nikola Lazetić uz Matijaševića i Grkinića

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.12.20. | 11:50

Doskorašnji direktor Vojvodine prelazi u FSS

Godinu dana u fotelji sportskog direktora Vojvodine, od letos bez posla, a pred kraj 2020. dobiće Nikola Lazetić novi angažman. Nekadašnji reprezentativac će se pridružiti Fudbalskom savezu Srbije.

Prema saznanjima Sport kluba, Lazetić će biti zadužen za rad sa mlađim reprezentativnim selekcijama. Njegova uloga trebalo bi da bude vezana za usku saradnju sa sportskim direktorom Vladimirom Matijaševićem i koordinatorom Goranom Grkinićem.

Izabrane vesti

Neće se Lazetić baviti seniorskim fudbalom, njegovi zadaci ticaće se nastavka politike FSS u cilju pronalaženja fudbalera srpskih korena, rasutih po svetu, sa ambicijom da igraju za naš državni tim. Uz ostale operativne poslove u raznim selekcijama, od petlića do mlade.

Lazetić je tokom igračke karijere najdublji trag ostavio u Crvenoj zvezdi i Obiliću, dok je u inostranstvu igrao, između ostalih, za Fenerbahče, Lacio, Đenovu i Torino. Bio je mladi i A reprezentativac, a od juna 2019. do jula ove godine sportski direktor Vojvodine u predsedničkom mandatu Vojislava Gajića, povukao se posle otvorenog sukoba sa trenerom Nenadom Lalatovićem.



tagovi

FSSFudbalski savez SrbijeNikola Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara