(Star sport)
(Star sport)

Nikola Miličić je Partizanov! Crno-beli doveli štopera Radničkog za 500.000 evra

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.01.24. | 20:30

U ponedeljak potpisuje do juna 2028.

Prvo zimski pojačanje Partizana je dogovoreno. Još nije zvanično, ali je izvesno da će Nikola Miličić već početkom sedmice potpisati ugovor sa crno-belima, potvrđeno je Mozzart Sportu.

Talentovani štoper stiže iz Radničkog 1923, pošto su čelnici Parnog valjka i kragujevačkog superligaša utanačili detalje saradnje tokom vikenda. Jeste bilo prepreka, ali pre svega dobre volje da se posao završi, tako da će već u ponedeljak, u prostorijama jesenjeg prvaka 19-godišnji defanzivac postati član ekipe Igora Duljaja. Saradnja će biti ozvaničena na do juna 2028.

Izabrane vesti

Partizan će na račun Radničkog prebaciti 500.000 evra, uključujući i bonuse od naredne prodaje.

Već u ponedeljak će Miličić odraditi prvi trening u novoj sredini i tako početi da se nameće treneru Igoru Duljaju, koji ga je želeo i pred kraj letnjeg prelaznog roka. Tad do dogovora nije došlo, sad jeste, na zadovoljstvo svih strana, jer će Radnički iz Kragujevca dobiti lep novac za prilike u Mozzart Bet Superligi, talentovani štoper priliku da pređe na viši nivo, a crno-beli bonusa, pošto je predviđeno da Nikola bude zamena za Mihajla Ilića, prodatog Bolonji.

Miličić je rođen u Kraljevu, karijeru je počeo u tamošnjem Kikeru, odakle je leta 2022. stigao na „Čika Daču“. Odigrao je 33 utakmice za prvi tim, od čega pet ove sezone, pre nego što se povredio, da bi kasnije ustanovljeno kako nije reč o težoj povredi meniskusa, pa će biti u prilici da odmah pokaže šta zna na Topčiderskom brdu.



tagovi

TransferiZimski prelazni rok 2024Nikola Miličić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara