"Nikola Trajković u dresu Đera"
"Nikola Trajković u dresu Đera"

Nikola Trajković pokorio Mađarsku! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.05.13. | 19:21

Zvezda neće u Ligu šampiona, ali bi njen bivši vezista mogao. Kao i Nemanja Andrić, Saša Stevanović, Vladimir Đorđević i Lazar Stanišić

Nikola Trajković u dresu ĐeraĐer slavi Nikolu Trajkovića, junaka utakmice sa MTK-om na kojoj su Zeleni prekinuli post od čak tri decenije i stigli do četvrte titule prvaka Mađarske!

I sve to zahvaljujući Srbima na privremenom radu u Mađarskoj. Naime, jedini gol na meču je u 20. minutu meča postigao Nikola Trajković, koji je prvi dotrčao na loptu odijenu posle udarca Nemanje Andrića, dojučerašnje vedete Rada, i sedmim pogotkom u sezoni osigurao svom timu kvalifikacije za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Odličja će zato zasijati i na grudima nekadašnjeg golmana Radničkog iz Kragujevca, OFK Beograda i Sartida Saše Stevanovića, još jednog bivšeg igrača Zvezde Vladimir Đorđevića (proizvod omladinske škole Radničkog iz Niša, sećate ga se iz čuvene apizode sa Fluminenseom), te Šapčanina Lazara Stanišića, koji je po odlasku iz Mačve fudbalsku karijeru gradio po Makedoniji pre no što se obreo u Đeru (ova dvojica poslednja, doduše, uglavnom su prikovani za klupu).

Sa druge strane, Stevanović, Andrić i Trajković, koji je posle četiri godine u Crvenoj zvezdi do Mađarske stigao preko Čukaričkog, u Đeru su među nosiocima igre, a sledeće sezone će dobiti priliku da pokažu koliko znaju i u duelima sa najboljim evropskim ekipama.

(FOTO: eto.hu)


tagovi

EvropaMađarskameđunarodni fudbalNemanja AndrićNikola Trajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara