Veljko Nikolić (©FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić)
Veljko Nikolić (©FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić)

Nikolić: Ako pripreme nisu teške, onda nešto ne valja

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.06.21. | 13:38

Mladom vezisti Crvene zvezde naporni treninzi ne padaju teško

Prvu proveru tokom priprema za predstojeću sezonu u Austriji, fudbaleri Crvene zvezde imaće od 18.30 protiv GAK-a (prenos na TV Arena Sport).

Prethodnih dana, kao što je običaj za početak pripremnog perioda, igrači su uglavnom radili vežbe za kondiciju, a posao im je dodatno otežavalo toplo vreme.

Izabrane vesti

"Izuzetrno je toplo, kao što je bilo i u Beogradu, ali navikavamo se. Ne smemo da dozvolimo da nas to omete u radu. Gde god budemo igrali tu prvu utakmicu kvalifikacija za Ligu šampiona, biće takva temperatura, tako da je bolje da se naviknemo na sve uslove. Pripreme moraju da budu teške. Ako nisu, onda nešto ne valja. Najviše se, kao i svaki igrač, radujem treninzima sa loptom. Ipak, ne pada mi teško ni trčanje, jer zaista smo svesni da moramo što bolje da se spremimo za ono što nas očekuje", ističe Veljko Nikolić.

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Mladi vezista ima dobru sezonu iza sebe. Upisao je čak 49 nastupa, tokom kojih je dao sedam i namestio osam golova.

"Prethodna takmičarska godina je bila dobra i što se tiče golova i asistencija. Nisam baš sve utakmice igrao na prirodnoj poziciji, ali sam zadovoljan. Nadam se da ću u narednoj sezoni imati 'dabl-dabl' učinak po pitanju golova i asistencija".

Utakmici sa GAK-om prisustvovaće i određen broj Zvezdinih navijača iz Austrije i Nemačke. Cena ulaznice na stadion u Ditersdorfu, nedaleko od granice Austrije i Mađarske, je 10 evra.

"Uvek je lepo videti naše navijače. Tu su gde god da odemo... Slikali smo se, popričali, poželeli su nam mnogo sreće u sezoni koja sledi. Iskreno, jedva čekam punu 'Marakanu'", dodao je Nikolić.

Na pune tribine moraće još da sačeka, ali u sezonu 2021/22. svakako ulazimo s publikom na stadionima, pošto je dozvoljeno da bude popunjeno 50 odsto kapaciteta.


tagovi

FK Crvena zvezdaVeljko Nikolić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara