Komentari na vest

Nikolić čestitao rođendan svim partizanovcima i poručio: Nadam se da smo svi saglasni da je sat za promene otkucao

L

Lošmi Vazura

pre 9 meseci

Hvala na konkurisanju i izdvojenom vremenu za sastavljenje propratnog pisma. Javićemo Vam se u roku od dve nedelje ;)
J

Je l Ostoja?

pre 9 meseci

Ko te nominovao?
s

samo jedan covek

pre 9 meseci

Ai al ste zapeli sa ovim, a sve bitne stvari prrskacete da kazete! Pocinje opasno da mi smrdi cela prica. Vazura jeste katastrofa, al ovaj moze biti isti takav, samo sa novim pocetkom mandata, pa ce nam posle samo jos vise vremena trebati za oporavak. Lik ima 70 godina i nema veze sa fudbalom, ja bih ga preskocio...
b

belkandjo

pre 9 meseci

Ma jok onda, neka ostane Vazura.
s

samo jedan covek

pre 9 meseci

#belkandjo lepo sam napisao da je Vazura katastrofa, ali i da mi deluje da se ovde radi samo o zameni fasade a ne i promene politike kluba. Bojim se da je ideja samo da se zamazu oci navijacima, a u tom slucaju se plasim da cemo samo izgubiti godinu-dve i opet biti istoj situaciji kao i sada. Zasto se toliko prica o toj podrsci bivsig igraca a nijedni konkretno ime se ne spominje? Zar ti to ne lici na prevaru?
S

Sima Arauho

pre 9 meseci

Koji su to "bivši igrači"?!Prosli put ga je podržavao Albert BUS PLUS Nadj.
S

SilverSurfer

pre 9 meseci

Šta ste po zanimanju? Ujak. Šta Vas kvalifikuje za poziciju predsednika? To što sam ujak. I tako ujak po ujak, stric po stric, kum po kum i sve se raspade.
Z

Zumba ziumba

pre 9 meseci

PRIVATIZACIJA!!!
F

Frcko25

pre 9 meseci

Pa smekeri na komentarima napravite svoju grupaciju I kandidujte coveka a ne da pljujete po svakom novom
?

??

pre 9 meseci

Goreg od vazure ne mozete da imate. Lik nije normalan sta je uradio i na sve to ne ce da ode, nece da se oglasi. Imam osecaj da namerno provocira i pokazujesvoju moc. Klinac kojem to inponuje
Т

Тодор

pre 9 meseci

Вазура није пао с' неба, нити се сам одржава годинама на овој позицији, нити је способан за тако нешто. Он је само војник који одрађује оно што му се нареди. А шта му је чинити, јасно је и птици на грани. Чим опстаје годинама, значи да иде све по плану. Сходно томе, када се помиње само Вазура, мора се говорити о широј слици..Спортски поздрав!
A

Alo Ujka

pre 9 meseci

Koji bivši reprezentativci?!
S

SretaSteta

pre 9 meseci

Čovek koji prisvaja anonimne bivše igrače i anonimne navijače, NE MOŽE U KLUB! Čovek koji bodri terzinu zvezdu NE MOŽE U KLUB! Yreta šteta nije dobrodošao!
F

FRIGO Zile

pre 9 meseci

P R I V A T I Z A C I J A !!!!!!!!
p

prti

pre 9 meseci

Molim ? Je l bi ti kupio klub koji nema svoj stadion koji je duzan blizu 100 miliona Eura koji je zadnji put napunio stadion pre 20 godina sa navijacima ovakvim kakvi su i na sve to u Srbiji? Ili drzava ili katanac nema tu neke velike filozofije. Zvezdu bi mozda neko i uzeo od domacih lopova za 0$ ali Partizan... pa takav ludak se nije rodio jos.
A

Afrotim

pre 9 meseci

@ prti Druze, razlog nedolaska navijaca na stadion lezi u tome sto FK Partizan 70 godina unazad vode politicari koji veze sa fudbalom nemaju (ali imaju procenat od prodaje igraca), dosta je toga, treba nam organizacija u klubu gde se zna ko pije, a ko placa, cist racun.
p

prti

pre 9 meseci

@ Afrotim znaci od 78 godina postojanja 70 vode politicari bez znanja i zato nema publike ? Svaka cast svako moze da nadje izgovor i to stvarno ne mislim iskljucivo na navijace Partizana nego i Zvezde ali i ostalih lokalnih klubova. Uvek ce se naci izgovor ako nije uprava onda je drzava ako nije drzava onda je savez ako nije savez onda su sudije a ako nisu sudije onda je lose vreme ili sezona odmora. Svakako stadion je prazan te prazan zadnji put u prvenstvu da je bio pun ne pamti niko ziv. To da kupi neko od te price nema nista tj moze da kupi iskljucivo domaci tajkun ali samo ako i stadion ide i ako moze da mu se plati sto je kupio tipa 100 miliona. Realno sa biznis strane klub je supalj i truo bez stadion navijaca u slaboj ligi sa ogromnim dugom. Isplativost investicije mozda za 20 godina ako u medjuvremenu saspes 500 miliona eura da sve resis. Ili da taj koji zeli da kupi neki klub ode i kupi u bilo kojoj slabijoj ligi zemalja EU. Reseni svi problemi em jeftinije ga izadje em ekonomski aspekt price druga dimenzija.
R

Repac

pre 9 meseci

Stiže ozbiljan privredrnik. Napraviće on čuda, videćete.
V

Vrag Sava

pre 9 meseci

Iz brda, trista cuda. Salu na stranu, dok se ne privatizuje klub, nema boljitka.
m

misko123

pre 9 meseci

kao i Ostoja-"privrednik".."pola ce nam dati drzava..a i drugu polovinu ce nam dati drzava"..
p

prcc

pre 9 meseci

I šta kad se privatizuje koga će te da terate kad budu loši rezultati i dugo se postilo?
S

Sretene

pre 9 meseci

SAMO NAPRED !!
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Neozbiljno!

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Lepo je to sto je cestitao rodjendan, ali, necemo Oninog ujaka! I kad cete vi da cestitate rodjendan najvecem SD? Zar to ne treba da vam bude cak i jedna od prvih vesti u danasnjem danu? Stojite iza jedne od dve najvece i dve najuspesnije sekcije u PARTIZANU, a do sada smo citali iskljucivo vesti o drugima.
A

ALa lupas

pre 9 meseci

Jel cestitaju zvezdi ? ili samo prenesu da zvezda proslavila rodjendan, neverovatno je sta ti pises.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Ne moraju ni da cestitaju, samo neka konstatuju da smo osnovani na ovaj dan i da slavimo rodjendan. Tek posle toga ide vest da je u toku dana bila proslava u klupskim prostorijama, ali, uvek bi prvo moralo da bude ovo moje.
i

imaš

pre 9 meseci

50 godina a još si u vrtiću....daj izadji vani idi do parka odigraj sa penzionerima partiju šaha,oplemeni malo život....

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Ako ja imam 50 godina, ti imas 150.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 9 meseci

Ako ja imam 50 godina, ti imas 150.
L

Ludilo mozga

pre 9 meseci

Prica vam je tanka. Protest bio skoro, niko od legendi kluba se nije prikljucio niti pozvao na protest a odjednom sad legende stale iza ovog coveka koji je rodjak premijera/premijerke. A drugo, ko je to stao iza njega sto ne napisete vec jednom
p

predrag l.

pre 9 meseci

Kao matori i okoreli Zvezdaš, u danu kada dočekujemo Jang Bojs, možda ključna utakmica za nas ove sezone, i ja želim Partizanu da zajedno bijemo bitke u Evropi, i u prvenstvu međusobno. One bitke koje će dati srpskom fudbalu značaj i lepotu. Iznedriti neke nove bolje klince! Za što zdraviji i uspešniji i Partizan i Zvezdu, za bolju našu Srbiju!!!!
M

MALO JE TAKVIH OSOBA

pre 9 meseci

NESTO REALNO I ISKRENO ,LJUDSKI ! SVAKA TI CAST.
A

Astrofizicar

pre 9 meseci

Resenje za zdravlje Zvezde i Partizana i fudbala u Srbiji jeste PRIVATIZACIJA beogradskih blizanaca. Dosta su arcili novac poreskih obveznika, a nikom racun nisu podneli.
H

Hermano7

pre 9 meseci

@predrag ne postoji to prijatelju, nece se desiti, sve je udrilo na mafijanje
G

Gost63546

pre 9 meseci

Vidis druze kakvo je stanje u glavama,kada na ovakav ljudski i apsolutno ispravan komentar,dobijes toliko minusa.Da li su botovi,sendvicari,sta god,nebitno je;mrznja vlada Srbijom!