Marko Nikolić (©Reuters)
Marko Nikolić (©Reuters)

Nikolić i Lokomotiva skrenuli na pogrešan kolosek: Poraz umesto trokoraka do Zenita

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.10.21. | 20:06

Rostov odneo tri boda iz Moskve – 2:1

E, ovo baš boli! Zenit je izgubio kod kuće od Sočija (2:1), pa je Lokomotiva imala veliku šansu da pobedom na svom terenu protiv Rostova napravi trokorak ka lideru, ali su se momci Marka Nikolića potpuno obrukali.

Lokomotiva je “skrenula levo kod Albukerkija”, ne samo da se nije primakla Zenitu, nego je na svom terenu pretrpela poraz od Rostova, izletela je sa šina i neće joj biti lako da se vrati na pravi kolosek – 2:1.

Izabrane vesti

Ozbiljan udarac i za Marka Nikolića, posle odličnog početka sezone njegov tim je vezao petu uzastopnu utakmicu bez pobede na svim frontovima. Mogla bi i njemu da se zaljulja pozicija na klupi, jer nije tajna da je Lokomotiva čudan klub u kojem danas jesi, sutra nisi i to ne važi samo za trenere.

Još je moskovski tim dobro otvorio meč, golom Maradišvilija povela je već u 8. minutu. I imala je kontrolu meča sve do 31. minuta, kada je Kerk zatresao svoju mrežu. Još je bilo i sreće što sudija nije video čist penal koji je trebalo da dosudi u korist gostiju.

Držao se Rostov i u nastavku, iako se očekivala totalna ofanziva Nikolićevog tima i opsada gostujućeg šesnaesterca. Još je gost bio opasniji, hvatajući svaku priliku za kontru. I u samom finišu kada je Lokomotiva pomerila sve linije skroz napred, Armin Gigović i Dmitrij Poloz su nadigrali kompletnu odbranu Moskovljana i režirali gol kojim su odneli sva tri boda u grad na Donu.


PREMIJER LIGA RUSIJE – 10. KOLO

Subota

Rubin - Nižnji Novgorod 0:1 (0:0)

/Kalinski 61pen/

Dinamo M. - Krila Sovjetov 0:1 (0:1)

/Ezhov 23/

Arsenal Tula – Himki 0:0

CSKA Moskva – Krasnodar 0:0

Nedelja

Ufa – Ural  0:1 (0:1)

/Bicfalvi 34/

Zenit – Soči  1:2 (1:0)

/Dzjuba 45 – Kasijera 67, Terehov 71/

Ahmat Grozni – Spartak M. 0:1 (0:1)

/Sobolev 41/

Lokomotiva Moskva – Rostov  1:2 (1:1)

/Maradišvili 8 – Kerk ag 31, Poloz 89/



tagovi

Marko NikolićLokomotiva MoskvaRostovRusija 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara