Marko Nikolić ©Reuters
Marko Nikolić ©Reuters

Nikolić u pregovorima za ugovor do 2024. godine! Sve bi moglo da se reši kroz nekoliko dana

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.05.21. | 12:04

Prisutna obostrana želja za nastavkom saradnje

Liga šampiona je izmakla za dlaku, ali je Kup Rusije u klupskim vitrinama, što prvu godinu Marka Nikolića u ruskom fudbalu čini više nego pozitivnom, iako u tamošnjoj javnosti uvek ima prostora za kritiku.

Nekadašnji trener Partizana ima još godinu dana ugovora sa Železničarima i deluje prilično uvereno da će i naredne sezone voditi ambiciozne Moskovljane.

Izabrane vesti

"Imam važeći ugovor, potpisao sam ga na dve godine. Imam još godinu dana. Ostajem, trenutno sam trener Lokomotive. Siguran sam da će tako biti, želja postoji", rekao je Nikolić za Match TV.

Portal Championat kao informaciju navodi da uprava Lokomotive namerava da produži ugovor sa Nikolićem na još tri sezone, tačnije do leta 2024. godine. Dve strane se još nisu dogovorile, ali bi to uskoro moglo da se dogodi.

Da sve ide željenim putem, potvrdio je i Nikolićev agent Dejan Joksimović u jučerašnjem razgovoru za ruski Sport.

"Sada ne mogu ništa da komentarišem. Danas nije bilo sastanaka sa upravom Lokomotive, Marko leti za Srbiju. Da li će pitanje ugovora biti rešeno nakon Markovog odmora? Možda bude za par dana", rekao je Joksimović.

U svakom slučaju, Nikolić je nastavio da podiže lestvice u svojoj trenerskoj karijeri, što je potvrđeno i važnim trofejom u ruskom fudbalu. Sve je krenulo iz Rada, a dokazivanje je nastavljeno u Vojvodini, gde je "kupljena karta" za Humsku. U Partizanu je započet trofejni niz. U sezoni 2016/2017. Nikolić je sa Partizanom osvojio duplu krunu, a onda je za dve sezone u mađarskom Fehervaru osvojio prvenstvo i Kup Mađarske. U Moskvu je došao kao iznenađujuće rešenje u junu 2020. godine, ali je uspeo da iznese ogroman pritisak, pa nema sumnje da će mu na tom polju biti lakše u narednoj sezoni.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara