Komentari na vest

Nikolić u pregovorima za ugovor do 2024. godine! Sve bi moglo da se reši kroz nekoliko dana

R

Rendulić

pre gotovo 3 godine

Kazu da je posle ovakvog uspeha Nikolica,Anjeli čarter letom otisao u Moskvu.Ronaldo se vec pakuje iz Juventusa,jer zna da ga Nikolic ne zeli u timu.Pokazao je prstom na Sadika!
C

Cjepidlaka

pre gotovo 3 godine

Jedina briga navijača Partizana je ovaj kup Marka Nikolica,Sadikovih 20 i kusur golova,da li ce uci Almerija u Primeru,i da Buducnost pobedi Zvezdu.
W

Weedic

pre gotovo 3 godine

Jedini uspeh je otkaz u Maloj Aziji...
K

Kuršum

pre gotovo 3 godine

Kako to da ovako dobrog i uspešnog trenera nece ni jedan veci klub posle sjajnih rezultata i osvojenog kupa,nego ostaje tu gde jeste!?Mada ima naznaka da se za njegove usluge raspituje Ujpešt Doža!
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Jel ovo isti onaj lik što je u Mađarskoj izgubio titulu iako je vodio privatni klub mađarskog premijera. Jedino što je osvojio nameštena titula u Srbiji i Mađarskoj i ovaj kup za koga realno zasvrbe bili koga.
@

@Drvo

pre gotovo 3 godine

Koja je dnevnica za tvoje botovanje? 100 evra? 500?1000?
X

XS

pre gotovo 3 godine

U Srbiji dobio 6 od 7 derbija koliko su Zvezdini treneri pobedili Partizan cini mi se da i Stanojevic ima idalje vise pobeda u derbijima od Zvezdinih trenera u bar zadnjih 13,14 godina.
D

Drvo

pre gotovo 3 godine

Brate da imam 100 evra ja bih se skucio.
G

Gost111

pre gotovo 3 godine

Osvojio titulu i kup ahhahaha, koliko si bolestan!!!!
G

Gost555

pre gotovo 3 godine

Pa je l osvojio titulu ili je izgubio, dogovori se sa gazdama sta pises?:)
e

eben gost

pre gotovo 3 godine

Sto pišete stalno o ovom čoveku?! Čak i ne radi u Srbiji?! Sta je vama ljudi? Ili taj lik vama placa da pišete o njemu, da diže cenu sam sebi, ili ste vi totalno Retardirani i umno bolesni kad pišete svaki drugi dan o istom čoveku. Morao sam da vam napišem, znam da ce neko videti ovaj komentar, i to je cilj
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Cigani nemojte biti grobari!!! Elmer je dokazao da je dobar trener, to sto je izgubio 6:2 ne znaci ama bas nista. Zenit ima neogranicen budzet i zato dominira. CSKA, Spartak, i Lokomotiva imaju budzet oko 100 miliona godisnje, gore dole, i konkurencija su jedni drugima ne i Zenitu. To sto oni nipodastavaju Miloja neka govori o njima, mi treba da podrzimo naseg coveka uvek. Rusija je vazno trziste za nas fudbal, i vazan je uspeh celavog tamo. Mi prodajemo igrace tamo, a i za trenere je otvorena prica.
0

0211

pre gotovo 3 godine

Ništa od ovoga, ide u Juve.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ove godine kup a sledece titula!
6

6 y marka nikolica

pre gotovo 3 godine

Primiti 6 komada u utakmici gde ti igra i nerešeno, to ne može svako, a Kup Rusije je osvojio i Grof sa Rostovom.
a

ahahaha

pre gotovo 3 godine

Jeste, jeste, osvojio je Grof kup Rusije, i odmah zatim nestao sa lica zemlje... Usput je u Srbiji uspeo da izgubi titulu koja je unapred naštimovana za Zvezdu...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Rešili da ispadnu iz lige :D
G

Gost999

pre gotovo 3 godine

Ne znaju Rusi nista, zna frustrirani lik kojem zivot prolazi na portalu, pljujuci sumnjive likove, a braneci i botujuci za isto toliko sumnjive likove. Znam da ces reci da samo znamo da vrijedjamo, ali ovo frustritan je za tebe kompliment, tvoj slucaj je mnogo tezi od obicne frustracije.

Golubar

pre gotovo 3 godine

Podrzimo naseg coveka Srbina bar jednom u zivotu bez obzira da li smo Grobari ili Delije, budimo bar jednom slozni Srbi.
a

argh

pre gotovo 3 godine

Istu tu priču, vi Grobari, gurate pred svake kvalifikacije, pominjete nacionalne koeficijente i slične stvari. I bez toga, u evropi navijam za vas. Ali onda ispadnete od moćnog Šarloa, koji je projektovan da osvoji LE, 'nate, i onda navijate za Liberec, Gent, Hofenhajm, Milan... Uvek ste takvi, kvarni. Barem za ovog ćelavog prepotenka ne moram da navijam. Od njegovih rezultata nemamo apsolutno ništa, a uz to, mislim da je trener na nivou Milojevića. Čvrsto, disciplinovano, zatvoreno, a napred šta se uradi. Bata Đorina škola. To nije fudbal.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Rešili da ispadnu iz lige :D
@

@951357

pre gotovo 3 godine

Hahaha brate kako si smešan, jel vi botovi znate za život? Visiš na portalima 24/7,svugde provociraš i botuješ.Jel te boli ka*anje u guzu od strane Nikolića pre 3 godine, samba Evertona, Jojić, Raća Petrović, Kojić... Ćutimo?
2

2017 Dupla kruna

pre gotovo 3 godine

Sipaj, nek boli i dalje...
S

Slobaaaaa

pre gotovo 3 godine

Ti pricas o tome da li nekog nesto boli? Kako je kad znaš da za života tvoj klub neće osvojiti jedan pehar koji je naš klub stavio u svoje vitrine? Pehar na kom pored najvećih svih vremena stoji FK CRVENA ZVEZDA! A ima i još jedan, ali o njemu drugi put...
@

@Sloba

pre gotovo 3 godine

Haha boli me stojadin da li ćemo osvojiti ikada LŠ... Vi u fudbalu najveći trofej mi u košarci najveći trofej.
D

Dobro. ..

pre gotovo 3 godine

... je, da se grobari malo raduju, sinoć su doživeli nokaut u košarci. Mislim, klub za koji navijaju je nokautiran.
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Vraća se ovom čoveku za 2017. kad je pokazano srpskom narodu da bar na trenutak može da se izadje iz mulja i nepravde.Zlo je tada pobedjeno ali vratili su se još pokvareniji ali na svetlo je uvek na kraju tunela.
A

Ali...

pre gotovo 3 godine

... nikad više 2017.
a

abc

pre gotovo 3 godine

Kako da ne, šamaranje protivnika je bilo dozvoljeno kao nikad u sportu, neviđena stvar da Leonardo udari u lice Frimponga pred sudijom i da ovaj okrene glavu, ograč koji je već imao žuti karton...Stvarno je bila jedinstvena ta 2017 da igrači za koje navija "diktator", kao što vi kažete, budu šamarani bez posledica od onih koji su ugnjetavani, vi ste stvarno jedinstven "slučaj" u svetu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Apsolutno se slažem, te 2017. je pokazano srpskom narodu da bar na trenutak može da se izadje iz mulja i nepravde. Ali na žalost tog istog srpskog naroda, isto tako je pokazano da nameštanjem, otimačinom, zakulisnim radnjama, i svim nesportskim stvarima može da se otme zaslužena titula onome ko je pokazao svetlo na kraju tunela i izlaz i tog mulja, i da taj neko može da bude bolji i da zasluži titulu na terenu, a neko drugi mu je prljavim i nesportskim igrama otme. Ne ponovila se 2017., iako ste pokušali ove sezone ponovo tako.
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

@951,po tvom poslu koji obavljas za sns i tvorzu ne vidim nesto da se zivi bolje.Doduse,tebi je sendvic postao obrok pa te razumem
G

Gost200

pre gotovo 3 godine

Zasto niste objavili moj odgovor coveku pod nadimkom abc? Evo ponovo cu ga poslati, valjda cete sada biti tolerantniji. Kao navijac Partizana kazem da je Leonardo zasluzio drugi zuti, odnosno crveni pri udaranju Frimponga. Moje pitanje je zasto svi vi zvezdasi stavljate pod tepih cinjenicu da je taj isti Frimpong trebao da dobije crveni jos u prvom poluvremenu zbog starta sa dve noge sa ledja nad Leonardom? Uvek zli Partizan i prepostena zvezda? Dajte bre...Evo vam snimak, situacija je na 0:29 https://www.youtube.com/watch?v=1QPRJPtiKOE
V

Vart

pre gotovo 3 godine

Izgleda da će potpisati novi ugovor, što je dobro. Inkasirace još minimum tri puta po 1,5 miliona evra godišnje. Zaslužio je lik, posle Mihajlovića bez dileme naš najbolji stručnjak. Izgleda da je ova nova uprava Lokomotive konačno shvatila kako se posluje i šta je realnost. Marko je sa ovim dosta starim i ograničenim timom ostvario sjajan rezultat. Da nije imao ogromnih problema sa povredama rezultati bi bili mnogo bolji. Veliki strateg u taktičkar što je pokazao u Partizanu i Molu, dosta se oslanja na dobru pripremu, red i disciplinu u igri. Vrlo retka pojava kod naših trenera kojima je shvatanje futbala još u osamdesetim.