Komentari na vest

Ninković još godinu dana u Australiji, Čukarički čeka narednu priliku

P

Para vrti gde burgija...

pre gotovo 2 godine

U januaru pljuvao Australiju kako je nedemokratska zemlja, kako ne postoji pravo govora itd. a sad su dolari izgleda promenuli misljenje...
G

Gambino

pre gotovo 2 godine

Veliki Milos Ninkovic! Ne zaboravljaju cigani leto 2013e, kad si dosao posle 6 grobarskih titula, u verovatno jednom od najtezih trenutaka u istoriji kluba... Hvala majstore!
R

Realno123

pre gotovo 2 godine

Draži mi je Nine od tetke i strine.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Miloš Ninković. Base salary: 200.000$. Weekly wages: 4650$.
V

Vombat

pre gotovo 2 godine

Ninkovic je prve tri sezone bio dobar u Sydneyu posle toga svaka sezona sve gora ali su oni ipak odlucili da mu produze ugovor ja se nemogu nacuditi da je to tako koliko sam cuo on ima dobru platu na godisnjem nivou a sama liga nije nekkg kvaliteta cak mislim da ce tamo ostati dok god ga oni budu zeleli i ako na terenu poslednje tri godine ne pokazuje nista!!!
Š

Šizojinjo

pre gotovo 2 godine

Na terenu ne pokazuje ništa 3 sezone, samo je prošle dobio nagradu za najboljeg igrača lige :D
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Zadnja sezona je bila losa, ali vise doprinosi u svlačionici, kao mentor, plus je dobra osoba, kulturan, tako da se ne treba cuditi sto ostaje u Sidneju.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Slazem se sa tobom. Poslednje tri godine ne igra na nekom nivou, odradjuje. Prve tri je igrao vrhunski i najzasluzniji je za te trofeje koje je uzeo u tom periodu. Svakako je stekao ugled i cene ga, zato i dobija nove ugovore. Jedno vreme je bio najplaceniji igrac lige, sada su ugovori dosta veci. Samo Prijovic ima dosta vise, a ima jos kvalitetnih igraca. Mislim da Ninkovic inkasira neto 1 000 000 dolara godisnje, sto je odlicno za igraca od 37 godina. Zivi u Australiji, igra ligu koja nema neki kvalitet i boli ga uvo. Zasluzio je.
V

Vombat

pre gotovo 2 godine

Gost123 Slazem se sa tobom od reci do reci hteo bi samo da dodam mislim da su mu skresali platu ali dok ga budu hteli on ce ostati da igra u Australiji