Nikola Ninković (©Starsport)
Nikola Ninković (©Starsport)

Ninković nije došao na pripreme, Askoli ga prodaje

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.09.20. | 13:11

Vezista crno-belih želi da promeni klub

Prethodna sezona je bila najbolja za Nikolu Ninkovića otkako je u Italiji.

Igrajući za Askoli u Seriji B srpski vezista je na 34 utakmice postigao devet golova, dok je za 13 asistirao. Skrenuo je pažnju jačih klubova, ima ponuda iz Serije A i po svemu sudeći Ninković je rešio da ode po svaku cenu.

Izabrane vesti

Kako pišu italijanski mediji, Ninković se nije pojavio na početak priprema Askolija, već je poslao dokumentaciju od lekara u kojoj stoji da je povređen. Ipak, u klubu su ubeđeni da je sve samo trik, jer Nikola želi da ode, a u taboru crno-belih ne žele nikakve sukobe. Naprotiv, raspoloženi su da prodaju ćudljivog Srbina i da zarade novac.

Voleli bismo da Nikola ostane kod nas, ali ako želi da ide, dogovorićemo se, naći ćemo najbolje rešenje za sve“, rekao je Masimo Pulćineli, prvi čovek Askolija, za italijanske medije.

Pored toga što je igrao sjajno, imao je Ninković i ispade u Askoliju, zbog kojih je preskočio pet utakmica u decembru i januaru.

Najzainteresovanija za kreativnog vezistu je Verona, uključila se u igru i Parma. Italijani tvrde da je i Partizan raspoložen da vrati svog nekadašnjeg đaka, međutim, u Humskoj kažu da je to informacija bez realne osnove.


tagovi

AskoliNikola NinkovićSerija B

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara