Gavrić (© MN Press)
Gavrić (© MN Press)

Nišlije jače za iskusnog vezistu: Nenad Gavrić napada IMT

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.11.20. | 17:53

Bez prava na grešku u osmini finala kupa

Zaigrao je Nenad Gvarić u završnih pola sata gostovanja Inđiji u prethodnom superligaškom kolu, biće na raspolaganju okrnjenom stručnom štabu Radničkog i za susret osmine finala Kupa Srbije.

Iskusni vezista definitivno je raskrstio sa virusom korona, koji ga je mučio još od okršaja sa Partizanom, te je u mogućnosti da povede Nišlije u boj protiv prvoligaša IMT-a, u sredu od 13 časova.

Izabrane vesti

Gavrić se nedavno oporavio, igrao je malo prošlog vikenda i svi fudbaleri su nam na raspolaganju. Napravili smo taktiku i na teren će izaći postava za koju smatramo da može da odgovori ovom izazovu i donese nam plasman u sledeću fazu Kupa Srbije“, predočio je Saša Stojanović, pomoćni trener Radničkog, koji zajedno sa Zumbulom Mahalbašićem brine o ekipi u odsustvu Milana Đuričića, s obzirom da je prvi trener na kućnom lečenju pošto je nedavno otpušten iz bolnice, gde je preležao virus kovid-19.

Baš od pomenutog duela sa crno-belima, kad je slavio 1:0, Radnički je u crnoj rupi. Izgubio je od Javora, Radnika i Inđije, sve po 0:1. Protiv IMT-a će gledati da vizira ulaznicu za četvrtfinale masovnijeg takmičenja.

Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo susretu, to je jedini način da ostvarimo cilj i plasiramo se u četvrtfinale. IMT je u prethodnoj rundi eliminisao Inđiju i to dovoljno govori o kvalitetu tima. Analizirali smo ga detaljno. Mladi su, poletni, krasi ih brzina, kvalitet u tranziciji i zaista ćemo morati da budemo na najvišem nivou da bismo ih savladali. Nemamo pravo na grešku“, dodao je Saša Stojanović.



tagovi

Radnički NišNenad GavrićKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara