©Starsport
©Starsport

Nišlije žele Borisa Vargu

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.12.22. | 17:11

Iskusni defanzivac bi u nedelju, na dan početka priprema, trebalo da stigne na Čair na završne pregovore

Konačno je zaživeo Čair. Posle mesec dana potpunog zatišja, sve strukture kluba pripremaju se za početak piprema za nastavak sezone. Nezvanično okupljanje je zakazano za subotu, kada će igrači odraditi testiranja i preglede, a zvanično za nedelju tačno u podne. Prvi trening, pa pravac pred TV ekrane, na finale Mundijala.

Na prozivci trenera Nenada Lalatovića, ekipa se neće u velikoj meri razlikovati u odnosu na onu koja je okončala jesenji deo sezone na 13. mestu Mozzart Bet Superlige. Kao što smo već pisali, neće biti Nikole Stajića, ali ni Nikole Aksentijevića i Branislava Tomića, koji još nisu formalno raskinuli ugovore sa Nišlijama, ali bi to trebalo da se desi tokom sledeće sedmice.

Izabrane vesti

Od novih lica, iako Radnički još nije angažovao nijedno pojačanje, kako Mozzart Sport saznaje, vrlo je izvestan dolazak Borisa Varge. Ovaj odbrambeni univerzalac - pokriva više pozicija u zadnjoj liniji - koji ima 29 godina, dobro je poznat ljubiteljima fudbala u Srbiji. Svojevremeno omladinski reprezentativac naše zemlje, najduže je, čak četiri sezone, nosio dres TSC-a, a pre toga igrao za Bačku, Napredak, ČSK, novosadski Proleter, Inđiju, Hajduk iz Kule. Poslednjih šest meseci proveo je u Pjuniku, u Jermeniji. On bi u nedelju trebalo da dođe u Niš na finalizaciju dogovora sa klubom.

Radnički će kratku pauzu imati samo za Novu godinu i Božić, treniraće u Nišu sve do 12. januara i do tada su u planu dve prijateljske utakmice, a u Antaliji, gde će biti obavljen centralni deo priprema, imaće još pet provera. Za sada su zakazane četiri: protiv Jagelonije, Zire, Bohemijansa i ekipe Krila Sovjetov. Čeka se samo još rival za generalnu probu pred povratak u Niš i utakmicu sa Mladošću iz Lučana na Čairu prvog vikenda u februaru.


tagovi

Boris Varga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara