©Starsport
©Starsport

I Radnički ima reprezentativce: Poziv Štuliću i Rosiću

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.12.22. | 17:09

Mada je veliko pitanje da li će mladi napadač biti član Nišlija u vreme odigravanja utakmice u Americi, jer je jako blizu odlaska u Češku...

Za predstojeću utakmicu u Los Anđelesu protiv Sjedinjenih Američkih Država 26. januara, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković nije zaboravio ni svoje Nišlije. Malo po malo, crta se skica njegovog spiska za prvi meč Orlova u 2023. godini, onaj jedan jedini umetnut između Mundijala u Kataru i početka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, na kome će šansu dobiti mahom igrači iz Mozzart Bet Superlige.

A na spisku – tandem Radničkog, Nikola Štulić i Dragan Rosić, fudbaleri koji su u nimalo blistavoj jesenjoj sezoni Nišlija bili među retkima koji su odskočili iz sivila.

Izabrane vesti

Štulić je jedan od najboljih strelaca domaćeg šampionata, postigao je 10 golova, dodao je još po jedan u kvalifikacijama za UEFA Ligu konferencije i Kupu Srbije, što je dovelo do toga da je prvi u redu za prodaju ove zime. Nezvanično, Češka se pominje kao njegova moguća buduća destinacija, on će se svakako pojaviti u nedelju na Lalatovićevoj prozivci, ali veliko je pitanje da li će, u vreme odigravanja utakmice u Americi, i dalje biti član Radničkog.

Rosić je na Čair stigao tek u oktobru, ali na ono malo utakmica na kojima je branio (ukupno osam), ne računajući gostovanje Partizanu kada baš nije imao svoj dan, najčešće je bio jedan od najboljih u timu. Pokazao se kao stub ekipe i veliko pojačanje iz španskih nižih liga, gde je branio prethodnih sezona, a očekuje se da mu ovaj poziv među Orlove pruži dodatni stimulans da na proleće bude još bolji.



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara